Ce implica instalarea unei turbine reparate sau noi?

Instalarea unei turbine reparata
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

In afara de demontarea si remontarea turbosuflantei, mai sunt cateva lucruri ce necesita atentie sporita. Deoarece cele mai multe defectiuni ale turbosuflantelor provin din pricina uleiului, recomandam inlocuirea intregii linii prin care trece uleiul anterior remontarii turbosuflantei pe masina. Daca nu se ia in considerare acest sfat iar problemele existente pe linia de lubrifiere, posibilele incarcaturi de carbon din furtune (provocate de temperatura inalta a uleiului) duc la gatuiri si la contaminari.

Schimbarea acestora va asigura ulei de calitate maxima trimis catre turbina. Uleiul si filtrul acestuia trebuie si el schimbat, de asemenea asigurand calitatea maxima a uleiului ce ajunge la turbosuflanta.

Alte elemente, ce va trebui sa le ai la dispozitie vor fi garnituri pentru galeria de evacuare catre turbina, de la carcasa turbinei in continuare, pentru returul uleiului, pentru orice furtun din cauciuc de langa turbosuflanta. Nu toate turbosuflantele vor avea aceste garnituri asa ca interesati-va anterior ce puteti schimba pentru a prelungi viata noii turbosuflante.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.