Reconditionare turbina Alexandria

Robnec este cel mai mare atelier auto specializat in reconditionarea turbosuflantelor pentru orice vehicul inclusiv camioane si utilaje agricole, indiferent de dimensiunile acestora si de greutatea operatiunii. Astfel, misiunea Robnec este urmatoarea: reconditionare turbina in Alexandria in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client. Datorita mecanicilor si specialistilor Robnec, aceasta reparatie poate fi facuta in cel mai scurt timp.

Robnec ofera cele mai mici preturi ale reparatiilor turbosuflantelor, datorita stocului generos de piese, promitand un serviciu rapid si garantie 12 luni pentru clienti. Totodata, Robnec dispune de cea mai performanta aparatura de pe piata, iar acest lucru arata ca Robnec poate realiza reconditionarea tubinei pentru orice fel de autovehicul.

Atelierul Robnec ofera un serviciu complet. Ce inseamna acest lucru? Robnec ofera demontare/montare pentru orice vehicul de pe piata. Acest procedeu consta in demontarea turbosuflantei, reconditionarea turbinei, iar ulterior aceasta este reparata de catre specialistii Robnec. Ultimul pas din serviciul complet este concretizat din montarea turbosuflantei inapoi pe vehicul.

Reconditionare turbina Alexandria
Reconditionare turbina Alexandria

Reconditionare turbina Alexandria

Astfel, pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, urmatorii pasi de lucru au fost efectuati in aceasta ordine, cu precizie.

  1. Turbosuflanta a fost verificata la exterior de urme de fisuri provocate de ungerea necorespunzatoare a axului. Ulterior, urmele de ulei sunt investigate atat la nivelul corpului, dar si al galeriei.
  2. Turbina este verificata de joc axial. Jocul axial este investigat prin rotirea axului in amandoua directiile, iar in acest caz se poate vedea daca intr-adevar turbina este afectata sever.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin desfacerea turbosuflantei pe componente. Fiecare element din turbosuflanta este investigat amanuntit in aceasta etapa, iar un diagnostic poate fi pus cu exactitate. Ulterior, toate elementele sunt inlocuite cu piese noi originale. Turbosuflanta este compusa din: ax, corp, compresor, kit de reparatii, galerie si vacuum.
  4. Dupa ce toate piesele uzate din turbosuflanta au fost inlocuite, noul miez a fost pozitionat pe bancul tester. Echilibrarea a fost efectuata numai atunci cand graficul testului a aratat ca parametrii testului sunt intre 0 si 1.
  5. Ultimul pas din reconditionarea turbinei a constat in asamblarea noului miez cu restul componentelor cu care aceast a venit in atelierul Robnec.
Reconditionare turbina Alexandria
Reconditionare turbina Alexandria

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reconditionare turbina in Alexandria in 2-3 ore, iar clientul a primit la final 12 luni garantie pentru aceasta operatiune. Pentru mai multe detalii legat de preturile reparatiilor turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...