Reconditionare turbina Satu Mare

Reparatii Turbine Satu Mare
Reparatii Turbine Satu Mare

Robnec este cel mai mare atelier de reparatii turbosuflante ce ofera calitate superioara in cel mai scurt timp posibil. Misiunea Robnec este clara: reconditionare turbina in Satu Mare pentru orice turbosuflanta de pe piata in 2-3 ore, oferind 12 luni garantie. Robnec este un centru specializat pe reparatia turbinelor si ofera demontare/montare, cu ajutorul unui elevator performant de ultima generatie.

Totodata, Robnec are la indemana cele mai performante dispozitive ce pot sa echilibreze orice turbosuflanta indiferent de dificultatea si dimensiunile ei. Pentru ca reparatia turbinei sa fie efectuata, mecanicul Robnec demonteaza turbosuflanta autovehiculului care ulterior este pozitionat pe bancul de dezasamblare. Specialistii Robnec au un procedeu standard prin care realizeaza reconditionarea turbinei. Aceste modalitati sunt descrise in pasii de lucru de mai jos.

Reconditionare turbina Satu Mare

Pentru ca reparatia turbinei sa fie efectuata, acesti pasi trebuie urmati in aceasta ordine, pentru a realiza aceasta operatiune complexa.

Reconditionare turbina Satu Mare
Reconditionare turbina Satu Mare
  1. Turbosuflanta este analizata in detaliu la exteriorul turbosuflantei, pe la intermediul corpului, dar si a galeriei. Aceste urme de ulei pot sa indice o avarie accentuata a componentelor pe interioar
  2. Axul fiind componenta de baza a turbinei este verificat la exterior, iar in acest mod, se poate face o constatare preliminara. In acest fel, un prim diagnostic este pus asupra turbosuflantei.
  3. Pentru ca reparatia turbinei sa fie continuata, turbosuflanta trebuie dezasamblata, iar in aceasta etapa, un diagnostic este clarificat. Acesta arata cu exactitate cauzele care au determinat turbosuflanta sa se defecteze. In afara de ax, celelalte componente ale turbinei sunt: compresor, corp, kit de reparatii, galerie si in anumite cazuri geometrie variabila si vacuum.
  4. Dupa ce diagnosticul este finalizat, piesele vechi sunt inlocuite cu piese noi originale, care creaza noul miez al turbosuflantei. Acesta este pozitionat pe bancul tester acreditat Robnec care este specializat pe echilibrarea oricarei turbosuflante.
Reconditionare turbina Satu Mare
Reconditionare turbina Satu Mare

Dupa ce acesti pasi de lucru au fost finalizati, miezul este asamblat impreuna cu galeria turbosuflantei, iar clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta. In acest fel, misiunea Robnec se incheie aici: reconditionare turbina in Satu Mare pentru orice tip de turbosuflanta!

Pentru mai multe detalii legate de reparatiile turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...