Reconditionare turbina Sfantu Gheorghe

Reparatii Turbine Sfantu Gheorghe
Reparatii Turbine Sfantu Gheorghe

Robnec ofera cel mai bun serviciu de reconditionare al turbosuflantelor din Romania, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Robnec are cea mai performanta aparatura de pe piata, cu posibilitatea de a echilibra orice turbosuflanta indiferent de dimensiunea acesteia. Turbosuflanta poate fi montata pe camioane sau utilaje agricole. Astfel, misiunea Robnec este urmatoarea: reconditionare turbina in Sfantu Gheorghe in 2-3 ore, cu garantie 12 luni, la cel mai mic pret!

Turbina unui autovehicul este o componenta esentiala din ansamblul masinii deoarece aceasta eficientizeaza procesul si reduce consumul semnificativ. Din acest motiv, foarte multi clienti au trecut de la masini fara turbosuflanta, la autovehicule cu turbina.

Robnec ofera si serviciul de demontare/montare al turbinelor. Serviciul complet Robnec, inclusiv reparatia turbinei dureaza 3 ore deoarece Robnec are un stoc mare de piese pentru orice brand de masina. Urmatorii pasi de lucru trebuie urmati pentru ca operatiune sa decurga corespunzator.

Reconditionare turbina Sfantu Gheorghe
Reconditionare turbina Sfantu Gheorghe

Reconditionare turbina Sfantu Gheorghe

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior dupa urme evidente de ulei la nivelul corpului si al galeriei. Uleiul plin de impuritati duce la uzura accentuata a turbinei.
  2. Turbina este verificata de joc axial, prin rotirea axului. Acesta poate sugera o avarie mai accentuata in interiorul turbosuflantei.
  3. Reparatia turbinei continua prin dezasamblarea completa a turbosuflantei. Fiecare piesa este verificata, iar astfel un diagnostic poate fi pus cu exactitate. Fiecare componenta uzata este inlocuita cu piese noi originale de calitate inalta furnizate de distribuitorii Robnec.
  4. Ulterior, noul miez al turbosuflantei este asamblat, iar acesta este pozitionat pe bancul de echilibrare. Acesta trebuie sa ateste echilibrarea prin intermediul unui grafic digital vizualizat de specialistii Robnec. Parametrii testului trebuie sa fie intre 0 si 1, pentru ca echilibrarea si reconditionarea sa fie realizate.
  5. Ultimul pas costa in asamblarea tuturor componentelor impreuna cu miezul turbosuflantei. Clientul este solicitat sa isi ridice turbina reparata, iar acesta primeste 12 luni garantie. Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reconditionare turbina in Sfantu Gheorghe in 2-3 ore cu garantie 12 luni.
Reconditionare turbina Sfantu Gheorghe
Reconditionare turbina Sfantu Gheorghe

Pentru mai multe detalii legate de alte reconditionari ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...