Reconditionare turbina Sibiu

Reparatii Turbine Sibiu
Reparatii Turbine Sibiu

Atelierul Robnec este specializat pe reparatia turbosuflantelor pentru orice autovehicul inclusiv camioane si utilaje agricole. Acest service exista incepand cu anii 1994, si s-a specializat la inceputul anilor 2000 cu procedeul prin care turbosuflantele pot fi reparate. Misiunea Robnec este intotdeauna aceeasi: reconditionare turbina in 2-3 ore, cu garantie 12 luni si la cel mai mic pret posibil.

Robnec garanteaza un pret foarte accesibil si calitate superioara al serviciilor. Totodata, clientul poate veni cu autovehiculul sau la reparat, deoarece mecanicii Robnec sunt pregatiti sa demonteze/monteze turbosuflantele oricarui vehicul. Cat dureaza toata operatiune? Cu tot cu demontare/montare, tot procesul este gata in maxim 3 ore deoarece Robnec beneficiaza de un stoc larg de piese pentru fiecare autovehicul. Reparatia turbinei nu se poate efectua pe autovehicul!

Este important de mentionat ca turbosuflanta este o componenta vitala a masinilor. Aceasta eficientizeaza motorul si reduce consumul. Din acest motiv, mai multi clienti au apelat la autovehicule care au turbosuflanta in dotare. In mod normal, turbosuflantele sunt facute sa functioneze pana la 150.000 de kilometri, moment in care acestea trebuie schimbate sau reconditionare.

Dintre componentele turbinei, se numara: axul, compresorul, corpul, kit-ul de reparatii, galeria, iar in anumite cazuri geometria variabila si vacuumul. Axul este inima unei turbine, iar reparatia turbinei se poate efectua doar dupa ce acesta este analizat in detaliu.

Reconditionare turbina Sibiu
Reconditionare turbina Sibiu

Reconditionare turbina Sibiu

Pentru a pune un diagnostic cu exactitate, sunt anumiti pasi de lucru ce trebuie urmati cu atentie. Pasii de lucru sunt:

  1. Turbosuflanta este necesar sa fie verificata la exterior dupa urmele evidente de ulei. Galeria, vacuumul si corpul trebuie verificate dupa uzuri exterioare, dar si ulei.
  2. Turbina este verificata de jocul axial, care poate sugera faptul ca turbosuflanta este afectata pe interior mult mai grav.
  3. Reparatia turbinei continua prin dezasamblarea turbosuflantei. Fiecare componenta a acesteia este analizata, iar un diagnostic este pus cu exactitate. Fiecare componenta uzata este inlocuita cu componente noi de calitate superioara de la furnizorii Robnec. In acest pas, noul miez este asamblat.
  4. Ulterior, acest miez este pozitionat pe bancul de echilibrare, unde specialistii Robnec au rolul de a o echilibra. Aceasta echilibrare este atestata de dispozitivul performant din atelierul Robnec. Graficul testului arata parametrii 0 si 1 cand echilibrarea este efectuata cu succes.
  5. Astfel, ultimul pas din reparatia turbinei costa in asamblarea tuturor componentelor impreuna cu miezul, iar turbosuflanta este montata inapoi pe autovehicul. Clientul primeste 12 luni garantie. Aici se incheie misiunea Robnec: reconditionare turbina in Sibiu in cel mai scurt timp posibil, cu garantie 12 luni.
Reconditionare turbina Sibiu
Reconditionare turbina Sibiu

Pentru mai multe detalii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...