Reconditionare Turbina Suceava

Reparatii Turbine Suceava
Reparatii Turbine Suceava

Robnec are o misiune clara in privinta oricarei turbosuflante: reconditionare turbina din Suceava pentru orice tip de turbosuflanta. Din punct de vedere al procedurii, sunt pasi clasici care trebuie urmati pentru orice tip de turbina care ajunge in atelierul Robnec.

  1. Constatare exacta in ceea ce priveste exteriorul turbosuflantei. In acest pas trebuie verificata cea mai importanta componenta a turbinei, axul. Acesta se verifica daca are joc axial. Acest lucru poate arata o ruptura a componentelor de pe interiorul acesteia.
  2. Pentru a face reparatia turbinei, aceasta trebuie desfacuta, iar fiecare componenta trebuie analizata in detaliu pentru ca un diagnostic sa poata sa fie pus cu exactitate.
  3. Dupa ce pasii acestia au fost efectuati, este esential ca piesele vechi sa fie inlocuite cu piese noi originale, care se pot vedea in imaginea de mai jos.

Reconditionare turbina Suceava

Reparatie turbina Suceava
Reparatie turbina Suceava

4. Miezul a fost instalat, iar acest lucru reprezinta un pas esential in procesul de reconditionare turbina. Noul miez este compus din ax, corp, compresor si kit de reparatii. Acest kit de reparatii costa in bucsi, segmenti, port-segmenti si admisie.

5. Miezul este pozitionat pe bancul tester, iar echilibrarea se face de cate ori este nevoie pana cand dispozitivul atesta echilibrarea, adica reconditionarea turbosuflantei. Parametrii testului trebuie sa se regaseasca intre 0 si 1. In cazul in care rezultatul arata valori intre 1,5 si 3, este esential ca piesele sa fie retusate in functie de rezultatul graficului. In imaginea de mai jos, dispozitivul Robnec poate fi evidentiat.

Reconditionare turbina Suceava
Reconditionare turbina Suceava

6. Dispozitivul acreditat Robnec creeaza un certificat de echilibrare, iar acesta este predat clientului. Clientul primeste 12 luni garantie pentru operatiunea de reconditionare.

7. Ultimul pas consta in asamblarea miezului impreuna cu galeria acestuia, iar misiunea Robnec: reconditionare turbina din Suceava pentru orice autovehicul este finalizata aici.

Pentru mai multe detalii legate de reparatiile care au loc in atelierul Robnec, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...