Reconditionare turbina Targoviste

Reparatii Turbine Targoviste
Reparatii Turbine Targoviste

Robnec este cel mai mare service de reparatie turbosuflante din Romania, avand acoperire nationala in toate orasele existente din Romania. Robnec ofera cel mai mic pret, dar calitate superioara in servicii. Misiunea Robnec este urmatoarea in orice situatie: reconditionare turbina in Targoviste in 2-3 ore, cu garantie 12 luni.

Robnec ofera un serviciu complet, cu demontare/montare a turbosuflantei. Clientul poate veni cu vehiculul la Robnec, iar prima etapa consta in demontarea turbosuflantei. Ulterior, aceasta este trimisa la specialistii Robnec care urmeaza sa faca reparatia turbinei. Reconditionarea turbinei nu poate fi efectuata pe autovehicul!

Turbosuflanta este o componenta intalnita tot mai des atat pe vehiculele pe benzina, dar si pe diesel. Aceasta componenta are rolul de a eficientiza motorul, reducand consumul semnificativ al masinii. Astfel, tot mai multi producatori aleg sa produca mai multe masinii ce au in dotare aceasta componenta. Turbosuflanta are urmatoarele componente: ax, compresor, corp, galerie si in anumite cazuri geometrie variabila si vacuum.

Reconditionare turbina Targoviste
Reconditionare turbina Targoviste

Reconditionare turbina Targoviste

Pentru ca reparatia turbinei sa fie efectuata, urmatorii pasi trebuie urmati cu atentie sporita. Pasii de lucru sunt:

  1. In primul rand, inainte de a desface turbosuflanta, aceasta trebuie analizata la exterior. Urmele de ulei de la exteriorul corpul si galeriei pot indica fisuri accentuate.
  2. Turbosuflanta este verificata din punct de vedere al jocului axial. Acest lucru poate fi testat prin rotirea axulu in amandoua directiile.
  3. Reparatia turbinei continua prin dezasamblarea turbosuflantei care in acest moment trebuie analizata in atentie in interiorul acesteia. Axul si celelalte componente sunt analizate din punct de vedere al impuritatilor generate de uleiul de slaba calitate.
  4. Piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi originale de la furnizorii Robnec, iar un nou miez al turbosuflante este realizat. Acesta este testat pe aparatul de echilibrare, care trebuie sa ateste echilibrarea, dar si reconditionarea turbinei.
  5. Certificatul de echilibrare arata ca graficul testului are parametrii intre 0 si 1. Astfel, echilibrarea turbosuflantei este finalizata, iar turbosuflanta reparata este montata inapoi pe vehiculul clientului.
Reconditionare turbina Targoviste
Reconditionare turbina Targoviste

Misiunea Robnec se incheie aici: reconditionare turbina in Targoviste in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de reparatiile turbosfulantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...