Reconditionare Turbina Targu Jiu

Reparatii Turbine Targu Jiu
Reparatii Turbine Targu Jiu

Atelierul Robnec este responsabil pentru reconditionarile turbosuflantelor de orice tip, inclusiv camioane si utilaje agricole. Robnec este cel mai vechi atelier Auto care repara turbine din Romania, avand acoperire nationala. Pentru ca reparatia turbinei sa fie efectuata, este esential ca procedurile standard sa fie utilizate pentru fiecare reparatie in parte. Misiunea Robnec este mereu aceeasi: reconditionare turbina din Targu Jiu pentru orice tip de autohehicul.

Din momentul in care turbosuflanta ajunge la atelierul Robnec, aceasta este supusa unor operatiuni tehnice. Ce inseamna acest lucru? Turbosuflanta este verificata de ulei pe exteriorul acesteia dupa care aceasta trebuie desfacuta de catre specialistii Robnec pentru o identificare mai amanuntita. Pentru ca reparatia turbinei sa fie efectuata, componentele trebuie analizate.

Reconditionare Turbina Targu Jiu

Componentele turbosuflantei sunt urmatoarele: galerie, ax, corp, compresor, dar si kit de reparatii. Kit-ul de reparatii este setul care face legatura intre toate componentele esentiale ale turbinei. Acesta consta in bucsi, segmenti, port-segmenti. Totusi, cea mai importanta componenta a turbinei este axul. Acesta trebuie verificat de impuritati provocate de ulei. In imaginea de mai jos, un exemplu de ax poate fi vizualizat. Reparatia turbinei poate continua doar dupa ce un diagnostic este pus cu exactitate.

Reparatie turbina
Reparatie turbina

Pentru ca reparatia turbinei sa fie finalizata, este esential ca noul miez al turbosuflantei sa fie asamblat. Asamblarea lui este facuta cu ustensile speciale din atelierul Robnec. Ulterior, miezul este pozitionat cu atentie pe bancul tester care trebuie sa ateste intr-adevar calitatea reconditionarii. Testul o sa arate faptul ca reparatia a fost efectuata cu succes numai daca parametrii sunt intre 0 si 1. Un certificat de echilibrare este dat clientului care are garantie 12 luni. Dispozitivul de echilibrare poate fi vizualizat in poza de mai jos.

Reparatie turbina
Reparatie turbina Targu Jiu

Astfel misiunea Robnec s-a incheiat: reconditionare turbina din Targu Jiu. Pentru mai multe detalii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...