Reconditionare turbina Targu Mures

Reparatii Turbine Targu Mures
Reparatii Turbine Targu Mures

Atelierul Robnec este responsabil pentru reparatia tuturor turbosuflantelor care exista pe autovehicule. In mod normal, exista turbine cu dificultate crescuta, dar in general exista o procedura standard care este valabila pentru orice turbina. Misiunea Robnec pentru orice turbosuflanta primita este urmatoarea: reconditionare turbina din Targu Mures pentru orice autovehicul.

In cazul in care clientul ajunge la atelierul Robnec cu masina, Robnec ofera un serviciu complet. Ce inseamna acest lucru? Robnec este un atelier de prestigiu care ofera demontare/montare a turbosuflantei. Dupa ce se demonteaza, reparatia turbinei continua prin faptul ca turbosuflanta este investigata de specialistii Robnec.

Reconditionare turbina Targu Mures
Reconditionare turbina Targu Mures

Reconditionare turbina Targu Mures

Pasii de lucru pentru ca reparatia turbinei sa fie efectuata cu succes trebuie respectati cu strictete, deoarece o singura componenta care nu este asamblata corespunzator, poate induce o avarie iminenta la nivelul turbinei. Pasii sunt:

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior pentru a vedea daca exista fisuri la nivelul corpului, galeriei sau vacumuul. Acest lucru depinde de turbosuflanta si ce fel de tehnologie foloseste.
  2. Turbina este desfacuta, iar fiecare componenta este analizata in detaliu. Ulterior, un diagnostic exact este pus la nivelul turbinei. Ce inseamna acest lucru? Specialistii Robnec stiu cu exactitate ce a cauzat la uzura turbinei si sunt capabili sa continue reparatia turbinei inlocuind piesele uzate.
  3. Ulterior, procesul de reconditionare turbina consta in inlocuirea pieselor uzate cu piese noi originale de la furnizorii Robnec. Noul „miez” este format, iar acesta este testat pe bancul de echilibru.
  4. Dispozitivul atestat Robnec demonstreaza echilibrarea turbosuflantei si arata calitatea serviciilor oferite de Robnec. Graficul realizat trebuie sa aibe parametrii intre 0 si 1, iar in cazul in care acest lucru nu este indeplinit, specialistii Robnec continua echilibrarea turbosuflantei.
  5. Dupa ce echilibrarea a fost efectuata, turbina este asamblata impreuna cu galeria acestuia, iar ulterior lucrarea este finalizata. Clientul primeste 12 luni garantie, in cazul in are apar alte probleme neprevazute. In concluzie, misiunea Robnec: reconditionare turbina din Targu Mures s-a incheiat cu succes.

In imaginea de mai jos, se poate vedea dispozitivul acreditat echilibrarii turbinei. Este important de mentionat ca in cele mai multe cazuri, defectiunile la nivelul turbosuflantei apar in general din cauza lubrifierii uleiului in interiorul turbosuflantei. La rotatii de pana la 160.000 de rotatii pe minut, cateva minute fara ulei, o sa genereze dificultati majore la nivelul axului, care se va roti in gol.

Reparatie turbina Targu Mures

Astfel dupa ce procesul de reconditionare turbina este finalizat, este esential ca clientul sa isi schimbe filtrele de ulei si de particule. Uleiul trebuie intr-adevar sa fie de cea mai buna calitate.

Reconditionare turbina Targu Mures
Reconditionare turbina Targu Mures
Reparatie turbina Targu Mures
Reparatie turbina Targu Mures

Pentru mai multe detalii legate de reparatii ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...