Reconditionare turbina Teleorman

Atelierul Robnec este specializata pe reconditionarea turbosuflantelor pentru orice vehicul inclusiv camioane si utilaje agricole. Astfel, misiunea Robnec este urmatoarea: reconditionare turbina in Teleorman in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client.

Robnec are in dotare cea mai performanta aparatura existenta pe piata, avand un stoc foarte generos de piese. In aceste conditii, reconditionarea turbinei poate fi finalizata in doar 2 ore, avand toate piesele pe stoc.

Mai mult decat atat, Robnec ofera un serviciu complet. Ce reprezinta un serviciu complet? Un serviciu complet reprezinta demontarea turbosuflantei, reconditionarea turbinei, iar dupa ce procesul de reparatie este efectuat, turbosuflanta se monteaza inapoi pe vehiculul clientului.

Reconditionare turbina Teleorman
Reconditionare turbina Teleorman

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efecuata, urmatorea procedura a fost efectuata cu strictete in aceasta ordine:

Reconditionare turbina Teleorman

  1. Turbosuflanta a fost verificata la exteriorul acesteia dupa urme de fisuri, dar si de ulei la nivelul galeriei, dar si al corpului. Acestea sunt semne care pot indica severitatea avariei la nivelul turbosuflantei.
  2. Ulterior, turbina a fost verificata de „joc axial”. Ce inseamna joc axial? Jocul axial poate fi vizualizat in momentul in care axul s-a invartit in gol, iar acesta s-a „tocit”. Acest semn indica intr-adevar o avarie mai accentuata.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea completa a turbinei. Fiecare componenta este verificata in vestigata si astfel, o diagnosticare poate fi pusa cu exactitate. In acest pas, toate piesele defecte ale turbinei sunt inlocuite cu piese noi de inalta calitate furnizate de distribuitorii Robnec.
  4. Ulterior, noul miez al turbinei este format dupa ce toate piesele uzate au fost inlocuite. Acest miez a fost echilibrat prin pozitionarea miezului pe bancul tester. Certificatul de echilibrare a aratat calitatea echilibrarii in urma unui test avand parametrii intre 0 si 1.
  5. Ultimul pas din reconditionarea turbinei a fost asamblarea noul miez impreuna cu toate componentele cu care acesta a venit.
Reconditionare turbina Teleorman
Reconditionare turbina Teleorman

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reconditionare turbina in Teleorman in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client. Pentru alte detalii in legatura cu reconditionarile turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...