Reconditionare turbina Timisoara

Reparatii Turbine Timisoara
Reparatii Turbine Timisoara

Robnec este cel mai mare atelier din Romania specializat in reconditionerea turbosuflantelor pentru orice vehicul inclusive vehicule de dimensiuni mari, cum ar fi utilaje agricole sau camioane. Astfel, misiunea Robnec este intodeauna aceeasi indiferent de dificultatea operatiunii: reconditionare turbina in Timisoara in aproximativ 2-3 ore, in care clientului i se acorda 12 luni garantie pentru intreaga reconditionare.

Pentru a realiza reparatia turbinei, este important totusi sa intelegem ce este aceea o turbosuflanta. Turbosuflanta este o componenta care este intalnita la majoritatea vehiculelor din trafic. De ce? Turbina este vitala pentru eficientizarea motorului, dar si pentru reducerea consumului. Astfel, din ce in ce mai multi furnizori apeleaza la introducerea turbosuflantelor pe autovehicule, indiferent daca acestea functioneaza pe benzina sau pe diesel.

Reconditionare turbina Timisoara
Reconditionare turbina Timisoara

Mai mult decat atat, pentru a evita reparatia turbinei, este esential ca clientul sa isi schimbe uleiului cu un ulei de calitate superioara in functie de recomandarea reprezentatilor. In mod normal, uleiul trebuie schimbat la 10.000-15.000 de kilometri. Turbosuflanta se bazeaza pe presiunea uleiului. Din acest motiv, este esential ca lulibrifierea uleiului sa fie permanenenta in interiorul turbinei.

Robnec ofera un serviciu complet. Ce inseamna acest lucru? Robnec ofera demontare/montare a turbosuflantei chiar in atelierul propriu. Aceasta operatiune dureaza o ora, iar practic clientul poate veni cu autoturismul la atelier. Incepe procesul de demontare, ulterior reparatia turbinei are loc, iar in ultimul rand, turbosuflanta se instaleaza inapoi pe masina.

Reconditionare turbina Timisoara

Pentru ca reparatia turbinei sa fie efectuata, urmatorii pasi de lucru trebuie urmati cu strictete, in aceasta ordine.

  1. Un diagnostic la exteriorul turbosuflantei este realizat, corpul si galeria fiind verificate suplimentar de urme accentuate de ulei. Acestea pot indica avarii serioase la nivelul turbosuflantei.
  2. Jocul axial este a doua constatare la exterior care este realizata. Acest lucru este efectuat prin rotirea axului in amandoua directiile. Daca acesta are „joc”, acest lucru indica faptul ca axul nu a avut o lubrifiere corespunzatoare.
  3. Reparatia turbinei continua prin dezasamblarea completa a turbosuflantei. Aceasta necesita o investigatie complexa a fiecarei componente pentru a determina cauza care a determinat la uzura turbosuflantei.
  4. Ulterior, toate piesele avariate sunt inlocuite cu piese noi originale atestate de furnizorii Robnec. Dupa ce aceste piese sunt inlocuite, se formeaza un nou miez. In acest pas de lucru urmeaza echilibrarea miezului. Miezul este pozitionat pe bancul de echilibrare, iar ulterior echilibrarea este efectuata numai atunci gracicul testului arata ca graficul este intre parametrii 0 si 1.
  5. Astfel, miezul impreuna cu componentele exterioare cum ar fi galeria sau corpul sunt asamblate impreuna cu miezul, iar reparatia turbinei este finalizata. Clientul este solicitat sa isi ridice turbouflanta, sau in cazul in care a ajuns cu autovehiculul, turbosuflanta reparata este montata inapoi pe vehicul.
Reconditionare turbina Timisoara
Reconditionare turbina Timisoara

Misiunea Robnec se incheie aici: reconditionare turbina in Timisoara in 2-3 ore la cel mai mic pret si cu garantie 12 luni! Pentru mai multe detalii legate de reparatiile turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...