Reparatie turbina Alba Iulia

Reparatii Turbine Alba Iulia
Reparatii Turbine Alba Iulia

In atelierul Robnec, se repara in fiecare zi, turbosuflante pentru orice tip de autovehicul. La o turbosuflanta, difera dimensiunea pieselor, dar si calitatea componentelor. Cea mai importanta componenta dintr-o turbosuflanta este axul. Acesta poate sa aiba paletii in sensul acelor de ceasornic sau in sensul opus. Este esential de inteles faptul ca nicio turbosuflanta nu o sa tina pana la nesfarsit, iar ateliere de reparatii turbosuflante sunt solicitate sa repare turbine de orice tip de dimensiune. Inginerii Robnec sunt invatati in atelierul nostru aceasta meserie, iar acestia au rezultate impresionante pe orice tip de turbina. Misiunea Robnec este clara: reparatie turbina pentru orice tip de autovehicul, inclusiv camioane si utilaje agricole. La atelierul Robnec se poate face si demontare si montare.

Reparatie turbina Alba Iulia
Reparatie turbina Alba Iulia

Reparatie turbina Alba Iulia

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, un diagnostic trebuie pus cu exactitate pentru ca cauza defectiunii sa fie identificata fara intarziere. In cele mai multe cazuri, s-a observat ca soferii autovehiculelor nu au suficienta atentie in modul in care conduc aceste masini. Acestia conduc masina turat sau subturat, iar aceste discrepante mari duc la „craparea” componentelor. Componentele oricarei turbosuflantei sunt urmatoarele: ax, corp, compresor, kit de reparatii, dar si galerie.

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, componentele sunt analizate in detaliu.In afara de componentele uzuale ale turbosuflantelor, turbinele de generatie mai noua contin si geometrie variabila. Aceasta geometrie ajuta la cresterea eficientizarii masinii si sunt montate pe masinile mai noi. In cazul in care turbosuflanta nu are aceasta componenta, piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi, iar aceste piese se asambleaza formand „miezul” turbosuflantei.

Acesta este verificat pe bancul tester care atesta calitatea reconditionarii, dar si a serviciilor Robnec. Acest dispozitiv poate fi vizualizat in imaginea de mai jos. Reconditionarea turbinei se poate face numai cu ajutorul acestui dispozitiv.

Reparatie turbina Alba Iulia
Reparatie turbina Alba Iulia

Dupa ce testul a efectuat, iar miezul este echilibrat, miezul se instaleaza pe galerie, iar clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reconditionata. Astfel, misiunea Robnec: reparatie turbina in Alba Iulia este finalizata cu succes.

Pentru mai multe detalii despre turbosuflante, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...