Reparatie Turbina Arad

Reparatii Turbine Arad
Reparatii Turbine Arad

Atelierul Robnec este specializat pe reconditionarea turbosuflantelor in toata tara inclusiv utilaje agricole si camioane. Misiunea Robnec este aceeasi: reparatie turbina in arad in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Este esential de inteles faptul ca tubosuflanta este o componenta importanta aflata in proximitatea motorului.

Rolul turbinei este de a eficientiza motorul, dar si de a reduce consumul. Turbosuflanta functioneaza pe baza presiunii uleiului. Din acest motiv este important ca lubrifierea uleiului sa fie permanenta. Chiar si pentru cateva minute daca uleiul nu ajunge la interiorul componentelor turbosuflantelor, aceasta se vor defecta. Cu atat mai multe masini, atat pe benzina cat si pe diesel folosesc turbosuflanta. Totodata, este important de stiut faptul ca reconditionarea turbinei nu poate fi efectuata pe masina.

Astfel, Robnec ofera demontare/montare pentru orice vehicul in cel mai scurt timp posibil, cu garantie 12 luni. Robnec asigura cele mai mici preturi, dar calitate superioara a serviciilor. In imaginea de mai jos se poate vedea demontarea turbosuflantei de pe autovehicul.

Reparatie turbina Arad
Reparatie turbina Arad

Reparatie turbina Arad

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, este important ca urmatorii pasi de lucru sa fie efectuati intr-o ordine clara. Pasii de lucru sunt:

  1. Turbosuflanta este verificata la nivelul corpului, dar si a galeriei de urme de ulei proeminente care pot indica alte uzuri in interiorul turbinei.
  2. Turbina este verificata de joc axial, acest lucru poate totodata sugera o avarie mai pronuntata.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbosuflantei in bucati. In acest pas de lucru, fiecare componenta este investigata in detaliu, iar astfel, se poate pune un diagnostic cu exactitate. Ulterior, toate piesele distruse ale turbosuflantei sunt inlocuite cu piese noi de inalte calitate. Noul miez al turbinei este pozitionat pe bancul de echilibrare, iar rezultatul certificatul de echilibrare atesta reconditionarea.
  4. Ulterior, dupa ce echilibrarea este efectuata cu succes, toate componentele turbosuflantei impreuna cu miezul sunt asamblate impreuna, iar tot procesul se termina cu montarea inapoi pe masina a tubinei.
Reparatie turbina Arad
Reparatie turbina Arad

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatie turbina in Arad in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de reconditionarile turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...