Reparatie Turbina Bacau

Reparatii Turbine Bacau
Reparatii Turbine Bacau

Atelierul Robnec este specializat in reparatiile turbinelor de orice tip. Robnec ofera cea mai buna calitate a serviciilor pentru turbosuflantele de dimensiuni mici sau mari, indiferent de autovehicul, inclusiv camioane si utilaje agricole. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, este necesar ca anumiti pasi sa fie urmati cu atentie pentru ca intreg procesul sa poata sa fie efectuat. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatie turbina in Bacau in cel mai scurt timp posibil, aproximativ 2-3 ore. Clientul primeste la finalul procedeului 12 luni garantie.

Este esential de inteles faptul ca turbosuflantele sunt intalnite atat la masinile pe benzina cat si la cele diesel. Turbina este o componenta importanta deoarece creste eficienta motorului si scade consumul. Dupa ce o constatare este facuta, turbina este desfacuta pe componente, iar fiecare dintre elemente este investigata in detaliu. La acest pas, un diagnostic este pus, iar ulterior se fixeaza un pret. Pentru ca reconditionarea turbinei sa contiue, clientul accepta pretul, iar piesele vechi sunt inlocuite cu piese noi.

Reparatie turbina Bacau

Reparatie turbina Bacau
Reparatie turbina Bacau

In imaginea de mai sus, se poate vedea cea mai importanta componenta dintr-o turbosuflanta, axul. Acesta este practic inima unei turbine. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, axul trebuie verificat primul. Trebuie tinut cont de faptul ca axul este in general componenta care cedeaza. Componentele unei turbosuflante sunt: corp, ax, compresor, kit de reparatii, galerie si in anumite situatii, geometrie variabila. Geometria variabila eficientizeaza turbosuflanta.

Ulterior, dupa ce piesele uzate au fost inlocuite, se formeaza noul miez. Acest miez trebuie echilibrat in prima faza, in momentul instalarii. Pentru a testa echilibrarea, miezul este pozitionat pe aparatul de echilibrare, dispozitiv acreditat Robnec. Daca nu se reusesti echilibrarea din prima incercare, specialistul Robnec persevereaza pana cand echilibrarea este efectuata. Reconditionarea turbinei continua si dupa echilibrarea miezului.

Ultimul pas din reconditionarea turbinei costa in asamblarea miezului cu galeria, iar clientul este solicitat sa isi revendice turbosuflanta reparata. In acel moment, i se explica clientului ca dupa aceasta reparatie turbina a fost efectuata, acesta trebuie sa isi schimbe filtrul de ulei si pe cel de particule. Totodata, este esential ca schimbul uleiului sa fie efectuat in functie de recomandarea reprezentatilor, in general la 10.000-15.000 kilometri. Astfel, misiunea Robnec: reparatie turbina in Bacau este finalizata cu succes.

Reparatie turbina Bacau
Reparatie turbina Bacau

Pentru mai multe detalii legate de alte turbine reparate, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...