Reparatie Turbina Baia Mare

Reparatii Turbine Baia Mare
Reparatii Turbine Baia Mare

Atelierul Robnec este specializat pe reparatiile turbosuflantelor pentru orice autovehicul, indiferent de oras. Prin intermediul curieratului, Robnec primeste turbosuflanta, iar in 2-3 ore reparatia este finalizata. Astfel, turbosuflanta se intoarce inapoi la client in urmatoarea zi. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatie turbina in Baia Mare pentru orice autovehicul in cel mai scurt timp posibil, cu garantie 12 luni pentru client.

Reconditionarea turbinei este un proces complex ce necesita specialisti care au acces la aparatura de cea mai inalta performanta. Robnec este prima companie din Romania care dispune de aceasta aparatura. Aceasta aparatura este specializata pe echilibrarea turbosuflantelor, indiferent de dimensiunea acestora.

O turbosuflanta functioneaza pe baza de presiune a uleiului. Din acest motiv, schimbul de ulei trebuie efectuat in functie de recomandarea reprezentatilor, la aproximativ 10.000-15.000 de kilometri, cu ulei de calitate superioara. Componentele turbosuflantei sunt urmatoarele: ax, corp, compresor, galerie, kit de reparatii. Axul este intr-adevar componenta esentiala a turbinei deoarece ea are rolul de a se roti pana la 160.000 de rotatii pe minut in anumite cazuri. Aceasta componenta poate fi vizualizata in poza de mai jos.

Reparatie turbina Baia Mare
Reparatie turbina Baia Mare

Reparatie turbina Baia Mare

Reconditionarea turbosuflantei este un proces ce consta in urmatorii pasi de lucru:

  1. Turbosuflanta trebuie verificata la exterior dupa urme de ulei la corp sau galeria acestuia.
  2. Jocul axial este un alt indice care poate determina seriozitatea avariilor provocate.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin desfacerea acesteia, iar fiecare componenta este analizata in detaliu pentru a pune un diagnostic cu exactitate.
  4. Piesele vechi si uzate sunt inlocuite cu piese noi de calitate superioara furnizate de colaboratorii Robnec.
  5. Noul miez este pozitionat si testat pe bancul tester, care trebuie sa ateste echilibrarea printr-un certificat de echilibrare ce are parametrii graficului intre 0 si 1.
  6. Astfel, ultimul pas consta in asamblarea miezului cu galeria turbosuflantei, iar ulterior turbosuflanta este trimisa prin curier, impreuna cu certificatul de galerie, dar si garantia 12 luni.
Reparatie turbina Baia Mare
Reparatie turbina Baia Mare

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatie turbina in Baia Mare pentru orice tip de autovehicul, prin intermediul curierului. Pentru mai multe detalii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...