Reparatie Turbina Barlad

Reparatii Turbine Barlad
Reparatii Turbine Barlad

Atelierul Robnec ofera reparatia turbosuflantelor pentru orice vehicul, indiferent de greutatatea operatiunii. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatie turbina in Barlad in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Reconditionarea turbinei se face numai dupa ce un diagnostic este pus cu exactitatea. Robnec garanteaza preturi mici, dar calitate superioara a operatiunii. Dar ce este turbosuflanta. Turbina este o componenta esentiala a autovehicului deoarece are rolul de a eficientiza intreg procesul de functionare al vehiculului. Astfel, masina functioneaza mult mai eficient, iar consumul acesteia este micsorat semnificat.

Tot mai multi clienti apeleaza la vehicule care au in dotare, turbosuflanta. In acest fel si furnizorii de vehicule au marit numarul de masini pe care le produc care au in dotare turbosuflanta, inclusiv pe benzina. Aceasta trecere a inceput incepand cu anii 2010. Reconditionarea turbinei nu se poate face pe autovehicul!

Atelierul Robnec ofera demontare/montare in aproximativ o ora a turbosuflantei de pe masina. Astfel, clientul este asteptat cu masina pentru un serviciu complet. Astfel, turbosuflanta se demonteaza de pe masina, iar aceasta este trimisa la specialistii Robnec in reconditionarea turbinei.

Reparatie turbina Barlad
Reparatie turbina Barlad

Reparatie turbina Barlad

Pentru ca diagnosticul sa fie pus cu exactitate, trebuie urmata o procedura exacta cu precizie. Pasii de lucru din reconditionarea turbinei sunt:

  1. Turbosuflanta este verificata cu atentie la exteriorul acesteia. Acest lucru inseamna ca corpul si galeria acesteia sunt verificate suplimentar dupa urme de ulei. Totodata, jocul axial este verificat prin rotirea axului. Aceste semne pot indica ca turbosuflanta este avariata grav pe interiorul acestuia.
  2. Dezasamblarea este efectuata, iar fiecare componenta este analizata in detaliu. Astfel, se poate pune un diagnostic exact asupra cauzei care a generat uzura turbosuflantei.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin inlocuirea pieselor uzate cu piese noi de calitate superioara de la furnizorii Robnec. In acest pas, dupa ce se inlocuiesc toate piesele, acestea formeaza miezul noul al turbosuflantei.
  4. Ulterior, miezul turbosuflantei este pozitionat pe bancul de echilibrare. Acest banc de echilibrare centreaza piesele miezului astfel incat acesta sa functioneze la parametrii optimi. Certificatul de echilibrare atesta reconditionarea atata timp cat graficul testului are parametrii intre 0 si 1.
  5. Ultimul pas consta in asamblarea miezului impreuna cu celelalte componente cu care turbina a sosit in atelier. Ulterior, clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reparata, primind garantie 12 luni. Aici se incheie misiunea Robnec: reparatie turbina in Barlad in cel mai scurt timp, cu garantie 12 luni.
Reparatie turbina Barlad
Reparatie turbina Barlad

Pentru mai multe detalii legate de reconditionarea turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...