Reparatie Turbina Bistrita

Reparatii Turbine Bistrita
Reparatii Turbine Bistrita

Atelierul Robnec este specializat pe reconditionarea turbosuflantelor in Bistrita pentru orice vehicul existent pe piata, inclusiv camioane si utilaje agricole. Misiunea Robnec este clara: reparatie turbina in Bistrita in 2-3 ore lucratoare, cu echilibrare pe bancul tester si garantie 12 luni pentru client.

Totodata, Robnec ofera un serviciu complet. Ce reprezinta un serviciu complet? Robnec ofera demontare/montare pentru orice autovehicul, indiferent de dimensiuni. Clientul ajunge in atelierul Robnec cu autovehicul sau, acesta este urcat pe elevator, iar ulterior mecanicul Robnec executa demontarea turbosuflantei care este trimisa la specialistii Robnec in turbine. Reconditionarea turbinei se poate face doar dupa ce pasii standard de lucru sunt efectuati in aceasta ordine.

Reparatie turbina Bistrita
Reparatie turbina Bistrita

Reparatie turbina Bistrita

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior de urme de ulei in proximitatea corpului sau galeriei.
  2. Turbina este verificata de joc axial, deoarece acesta poate indica faptul ca turbosuflanta este avariata foarte grav pe interior.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin pozitionarea turbosuflantei avariate pe bancul de reparatie, unde aceasta este dezasamblata pe componente. Ulterior, fiecare componenta este analizata in detaliu, iar piesele uzate sunt inlocuite cu componente noi originale de la furnizorii proprii Robnec.
  4. Miezul turbosuflantei creat este pozitionat pe bancul de echilibru, iar acesta este echilibrat de catre specialistii Robnec. Graficul de pe certificatul de echilibrare trebuie sa arate parametrii ca rezultatul testului este intre 0 si 1. In cazul in care acest rezultat este mai ridicat, echilibrare nu este efectuata corespunzator.
  5. Dupa ce acesi pasi au fost urmati pana la final, noul miez al turbosuflantei si galeria sunt instalate impreuna, ia clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta care acum este finalizata. In cazul in care clientul a venit cu masina, turbosuflanta este montata inapoi pe autovehicul.
Reparatie turbina Bistrita
Reparatie turbina Bistrita

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatie turbina in Bistria pentru orice autovehicul in cel mai scurt timp! Penru mai multe detalii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...