Reparatie Turbina Botosani

Reparatii Turbine Botosani
Reparatii Turbine Botosani

Atelierul Robnec ofera reparatii pentru turbosuflantele oricarei tip de autovehicul de orice dimensiune. Acest lucru inseamna ca Robnec poate sa serveasca orice client care ajunge la atelier. Acest service are acoperire in toata tara, iar serviciul oferit este rapid si de calitate superioara. Calitatea echilibrarii este foarte mari deoarece Robnec dispune de cea mai performanta aparatura, care are capacitatea de a echilibra turbosuflante inclusiv pentru tractoare sau camioane. Noile turbosuflante dupa 2014 sunt echipate cu axe care au rotatia inversa (pale inverse). Noile dispozitive au capacitatea de a reconditiona si aceste turbosuflante. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatie turbina din Botosani in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care clientul ajunge cu autovehiculul la Robnec, acesta are posibilitatea sa primeasca serviciu de demontare si montare. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie completa, acest serviciu ofera clientului posibilitatea de a avea un serviciu complet in cardul atelierului.

Reparatie turbina Botosani
Reparatie turbina Botosani
Reparatie turbina Botosani
Reparatie turbina Botosani

Reparatie turbina Botosani

Din punct de vedere al operatiunii care are loc la Robnec, exista o procedura de lucru fixata pentru fiecare turbosuflanta in parte:

  1. Verificarea turbosuflantei la exterior pentru a vedea daca exista un exces de ulei care a iesit la suprafata pe la interfata corpului.
  2. Verificarea axului din punct de vedere al „jocului axial” ceea ce demonstreaza dezechilibrul turbosuflantei
  3. Turbosuflanta trebuie demontata pentru a se face o constatare exacta. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, fiecare componenta a turbosuflantei trebuie sa fie desfacuta, iar fiecare element este atent diagnosticat de specialistii Robnec.
  4. Componentele unei turbosuflante sunt urmatoarele: ax, corp, compresor, galerie, kit de reparatii si geometrie variabila in anumite cazuri.
  5. Procedura standard consta in inlocuirea fiecarei piese care este uzata, pentru ca noul ansamblu sa fie format numai din componente noi originale ce provin de la furnizorii Robnec.
  6. Miezul turbosuflantei se instaleaza, iar acesta este pozitionat pe bancul de echilibrare acreditat. Echilibrarea este efectuata numai atunci cand dispozitivul arata ca turbosuflanta fluctueaza la rotatii de pana la 160.000 intre 0 si 1.
  7. Ultimul pas consta in ansamblul turbosuflantei instalat pe galerie, iar clientul este solicitat sa isi revendice turbosuflanta reconditionata. Acesta primeste garantie 12 luni.

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata pana la final, fiecare dintre pasii mai sus trebuie urmati cu atentie. Astfel, misiunea Robnec: reparatie turbina din Botosani este finalizata cu succes! Totodata, clientul va primi recomandari in privinta ingrijirii turbosuflantei pe viitor ca sa nu mai apara astfel de probleme.

Reparatie turbosuflanta Botosani
Reparatie turbosuflanta Botosani
Reparatie turbosuflanta Botosani
Reparatie turbosuflanta Botosani


Pentru mai multe informatii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...