Reparatie Turbina Buzau

Reparatii Turbine Buzau
Reparatii Turbine Buzau

Atelierul Robnec are acoperire nationala si este specializat in primirea turbosuflantelor prin curier, reusind sa repare turbinele in aceeasi zi. Avand un serviciu complet si rapid, Robnec are cea mai moderna aparatura ce reuseste sa repare orice tip de autovehicul inclusiv camioane si utilaje agricole. Misiunea Robnec este una clara: reparatie turbina din Buzau, si predarea turbosuflantei in cel mai scurt timp.

Pentru ca Robnec sa reuseasca aceasta lucru, turbosuflanta ajunge prin curier dimineata, iar toata operatiunea de reparatie dureaza 2-3 ore. Dar ce inseamna acest lucru? In primul rand, Robnec face o constatare la exteriorul turbosuflantei pentru a vedea posibilele cauze inca dinainte de a desface turbosuflanta. Axul, dar si corpul sunt verificare la exterior. Reconditionarea turbinei se face ulterior prin deschiderea acesteia si punerea unui diagnostic exact.

Reparatie turbina Buzau

De cele mai multe ori, lubrifierea uleiului este cauza principala ce provoaca daune accentuate la nivelul turbosuflantei. Este necesar ca clientul sa schimbe uleiului cu ulei de calitate superioara in functie de recomandarea reprezentatilor acreditati. In cele mai multe cazuri, recomandarile specialistilor sunt la 10.000-15.000 de kilometri.

Urmatorul pas costa in deschiderea turbosuflantei, iar fiecare piesa este analizata de catre specialistii Robnec. In poza de mai jos, se poate vedea acest lucru. Axul este componenta care prezinta cel mai bine cauzele ce afecteaza turbosuflanta. Reconditionarea turbinei se poate face numai daca piesele sunt inlocuite.

Reparatie turbina Buzau
Reparatie turbina Buzau

Pentru a realiza acest procedeu reparatie turbina, piesele vechi sunt inlocuite cu piese noi. Care sunt componentele turbosuflantei? La intrebarea aceasta exista un raspuns simplu: ax, corp, compresor, kit de reparatii, galerie, dar si geometria variabila. Indiferent de componente, toate elementele cu uzura accentuata trebuie inlocuite pentru ca noul miez al turbinei sa fie instalat. Acest miez este testat pe bancul tester, iar in cazul pozitiv, echilibrarea turbosuflantei este finalizata din prima incercare.

Reparatie turbina Buzau
Reparatie turbina Buzau

Mai sunt situatii, in care turbosuflanta necesita mai mult timp pentru a fi echilibrata, dar acest lucru depinde foarte mult de dificultatea operatiunii. Reconditionarea turbinei este un proces repetitiv care se aplica in principiu la fel pentru toate turbosuflantele. Ultimul pas costa in emiterea unui certificat de garantie, care impreuna cu certificatul de echilibrare sunt predate clientului. Astfel, misiunea Robnec s-a incheiat: reparatie turbina din Buzau pentru orice autovehicul.

Pentru mai multe informatii legate de reparatii turbosuflante, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...