Reparatie Turbina Calarasi

Reparatii Turbine Calarasi
Reparatie Turbina Calarasi

Atelierul Robnec este cel mai de prestigiu service de reparatii turbosuflante din Romania. Robnec este specializata pe reparatia turbinelor pentru orice autovehicul. Indiferent de starea turbosuflantei, specialistii Robnec reusesc sa gaseasca o modalitate pentru a face reconditionarea. Din punct de vedere al aparaturii, Robnec are in posesie cea mai buna aparatura care are capacitatea sa faca echilibrarea indiferent de dimensiunea turbinei. Astfel, Robnec are urmatoarea misiune: reparatie turbina din Calarasi in cel mai scurt timp posibil, oferind 12 luni garantie.

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata sunt anumite proceduri care trebuie urmate cu atentie pentru ca reparatia sa fie efectuata cu succes. In primul rand, turbosuflanta trebuie sa fie verificata daca galeria nu este deteriorata deoarece aceasta componenta nu poate fi usor inlocuita. Indiferent daca miezul turbinei este reparat, intreaga operatiune nu o sa fie finalizata cu succes.

In cazul in care galeria nu are uzura accentuata, miezul turbosuflantei trebuie desfacut si analizat in detaliu. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, un diagnostic trebuie pus cu exactitate. Un exemplu de turbosuflanta desfacuta poate fi vizualizat in imaginea de mai jos.

Reparatie turbina Calarasi
Reparatie turbina Calarasi

Componentele unei turbosuflante sunt urmatoarele: ax, compresor, corp, galerie, kit de reparatii, iar in anumite situatii geometrie variabila. Geometria variabila este o componenta ce este revazuta la autovehiculele mai noi care au fost introduse pe piata in ultima perioada. Dupa o constatare exacta, reconditionarea turbinei continua prin a inlocui piesele uzate cu piese noi originale de calitate superioara. Robnec colaboreaza cu furnizori internationali care au cea mai buna calitate a pieselor.

Reparatie turbina Calarasi

Dupa ce miezul este instalat, acesta este echilibrat pe bancul tester, dispozitiv acreditat pentru echilibrarea turbinelor. Pentru ca reparatia sa fie efectuata cu succes, echilibrarea trebuie sa fie facuta intre parametrii 0 si 1. Ulterior, ultimul pas al acestui proces de reparatie costa in asamblarea miezului cu galeria acestuia, iar ulterior clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta. In exemplul de mai jos, se poate vedea cum arata acest dispozitiv de echilibrare.

Reparatie turbina Calarasi
Reparatie turbina Calarasi

Astfel, misiunea Robnec s-a incheiat cu succes: reparatie turbina Calarasi. Pentru mai multe detalii legate de alte reparatii ale turbosfulantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...