Reparatie Turbina Tulcea

Reparatii Turbine Tulcea
Reparatii Turbine Tulcea

Reparatiile turbosuflantelor sunt unul dintre cele mai dificile operatiune care pot aparea la masina. Acestea pot fi reconditionate numai in cazul in care exista piese originale pentru fiecare model in parte. Pentru ca procesul de reconditionare sa fie efectuat corespunzator, este esential ca dupa ce reparatia a fost efectuata, turbina trebuie echilibrata pe un banc tester. Acest dispozitiv este special facut pentru a reconditiona orice fel de reparatie, inclusiv pentru camioane si utilaje agricole. Robnec ofera aceste reparatii, avand specialistii invatati in atelierul propriu aceasta meserie de dificultate mai mare. Misiunea Robnec este clara: reparatie turbina in orasul Tulcea pentru orice tip de autovehicul.

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata cu succes, multi dintre clienti sosesc cu masinile la atelierul Robnec, care ofera demontare/montare a turbosuflantei pentru orice tip de masina. Reparatia turbinei poate fi facuta numai dupa ce demontarea a fost efectuata, iar acest lucru nu este posibila pe autovehicul. In imaginile de mai jos, se poate vedea acest proces.

Reparatie turbina Tulcea
Reparatie turbina Tulcea
Reconditionare turbina Tulcea
Reconditionare turbina Tulcea

Dupa ce reparatia turbinei a fost efectuata, specialistii Robnec analizeaza turbosuflanta la exterior, pentru a vedea daca exista urme de ulei. Pentur ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, aceasta trebuie desfacuta. Ulterior, aceasta se desface, iar constatarea continua, fiecare componenta fiind verificata. Componentele unei turbosuflante sunt: ax, corp, compresor, kit de reparatii, galerie, vacuum, iar uneori geometrie variabila. Geometria variabila este intr-adevar componenta care ofera posibilitatea ca turbosuflanta sa controleze in detaliu, cata putere transmite motorului.

Reparatii Turbine Tulcea

Dupa ce componentele au fost inlocuite cu piese noi originale, noul miez al turbosuflantei este asamblat, iar turbina este pozitionata pe bancul tester, pentru ca acesta sa ateste reconditionare. Dupa ce acest pas este efectuat, turbosuflanta impreuna cu galeria se asambleaza, iar misiunea Robnec este finalizata: reconditionare turbina in orasul Tulcea pentru orice tip de autovehicul.

Reparatie turbina Tulcea
Reparatie turbina Tulcea

Pentru mai multe informatii legate si de alte reparatii de turbine, puteti accesa pe urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...