Reparatie Turbosuflanta Vaslui

Reparatii Turbine Vaslui
Reparatii Turbine Vaslui

Atelierul Robnec este responsabil pentru reparatia oricarei turbosuflante ce ajunge in service. Avand cea mai buna aparatura din Romania, service-ul Robnec este specializat pe constatarea, reconditionarea, echilibrarea la cel mai bun pret. Toata operatiunea dureaza aproximativ 2-3 ore, iar clientul primeste garantie 12 luni. Misiunea Robnec indiferent de turbosuflanta este urmatoarea: reparatie turbosuflanta primita din Vaslui in cel mai scurt timp posibil. Chiar daca aceasta misiune nu este usor de realizat, Robnec are un stoc considerabil de piese, indiferent de autovehicul.

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, este necesar ca toate conditiile din atelier sa fie de cea mai buna calitate. In primul rand, specialistii Robnec sunt responsabili sa foloseasca cele mai bune instrumente care contribuie decisiv la procesul de reconditionare. Dispozitivele de reconditionare pot fi vizualizate in imaginile de mai jos. Turbosuflanta functioneaza pe baza presiunei uleiului, iar acest lucru arata importanta uleiului din aceasta piesa. Componentele unei turbosuflante sunt :ax, corp, compresor, galerie, kit de reparatii, dar si geometrie variabila. Geometria variabila este esentiala deoarece aceasta poate imbunatati performanta turbosuflantei.

Reparatie turbosuflanta Vaslui

Reparatie turbosuflanta Vaslui
Reparatie turbosuflanta Vaslui
Reparatie turbosuflanta Vaslui
Reparatie turbosuflanta Vaslui

Din punct de vedere al aparaturii, se poate vedea calitatea dispozitivelor chiar din imaginile de mai sus. Pentru ca procesul de reparatie turbosuflanta sa fie efectuat pana la sfarsit urmatorii pasi trebuie urmati cu exactitate.

  1. Turbosuflanta trebuie diagnosticata inainte ca reconditionarea turbinei sa inceapa.
  2. Turbina trebuie verificata de urme de ulei in proximitatea corpului, deoarece axul s-a putut invarti in „gol” creand astfel uzura la nivelul corpului.
  3. Axul turbosuflantei trebuie verificat de la exterior pentru a verifica daca turbina are joc „axial” care poate indica cat de uzata este turbosuflanta
  4. Ulterior, turbosuflanta trebuie descompusa pe componente, iar acestea trebuie sa fie investigate pentru a vedea ce a dus la avaria la nivelul turbosuflantei. In cele mai multe situatii, din experienta Robnec, lubrifierea uleiului este o problema des intalnita. Calitatea uleiului trebuie sa fie foarte buna, iar schimbului uleiului trebuie sa fie efectuat la 10.000-15.000 de kilometri in functie de recomandarea reprezentatilor acreditati.
  5. Dupa ce fiecare componenta este analizata, un diagnostic trebuie pus cu exactitate, iar procesul de reparatie turbosuflanta poate continua doar dupa ce piesele avariate sunt inlocuite cu piese noi originale.
  6. Noul „miez” este asamblat, iar acesta trebuie testat pe aparatul de echilibrare. Acest dispozitiv demonstreaza calitatea serviciilor Robnec, parametrii testului indicand intre 0 si 1. In cazul in care graficul arata valori mai ridicate, specialistii Robnec continua echilibrarea pana cand aceasta este in stare perfecta.
  7. Reconditionarea turbinei se termina prin asamblarea miezului impreuna cu galeria acestuia, iar clientul este chemat sa isi ridice turbina reparata. Acesta primeste 12 luni garantie. Astfel, misiunea Robnec: reparatie turbosuflanta in Vaslui a fost finalizata cu succes.

Pentru mai multe detalii legate de reparatiilor turbosuflantelor puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

Reparatie turbina Vaslui
Reparatie turbina Vaslui

You may also like...