Reparatie Turbosuflanta Zalau

Reparatii Turbine Zalau
Reparatii Turbine Zalau

Atelierul Robnec este responsabil pentru reconditionarile turbosuflantelor pentru orice autovehicul indiferent de dimensiunea acestuia. Robnec repara si camioane si utilaje agricole, avand piese pe stoc pentru toate tipurile de vehicule. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatie turbosuflanta in Zalau in 2-3 ore lucratoare, cu garantie 12 luni. Echilibrarea se face pe dispozitive de cea mai mare performanta.

Robnec dispune de aparatura si piese moderne, iar totodata, Robnec ofera un serviciu complet pentru clientii sai. Ce inseamna un serviciu complet? Clientul poate veni la atelierul Robnec cu autovehicul sau, iar mecanicul poate oferi demontare/montare in cel mai scurt timp posibil. In aceeasi masura, Robnec garanteaza preturi mici, dar si calitatea cea mai inalta pentru serviciile sale.

Reparatie turbosuflanta Zalau
Reparatie turbosuflanta Zalau

Reparatie turbosuflanta Zalau

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata cu succes, urmatorii pasi de lucru trebuie urmati cu strictete de catre specialistii Robnec. Acesti pasi sunt prezentati mai jos.

  1. Turbosuflanta este verificata cu atentie la exterior dupa urme evidente de ulei la nivelul corpului si al galeriei.
  2. Jocul axial este verificat printr-o miscare rotativa in care se poate urmari clar cat de afectat este axul. Axul este in esenta cea mai importanta piesa din turbosuflanta.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea completa a turbinei. Fiecare componenta este analizata in detaliu, iar toate piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi originale. Care sunt celelalte componente? Componentele turbosuflantei sunt :ax, compresor, corp, kit de reparatii si galerie. Kit-ul de reparatii costa in segmenti, bucsi, port-segmenti si admisie. In anumite cazuri turbina este echipata si cu geometrie variabila si actuator.
  4. Ulterior, dupa ce piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi, noul miez al turbinei este alcatuit, iar acesta este pozitionat pe bancul tester. Certificatul de echilibrare arata ca echilibrarea a fost facuta corespunzator, iar astfel clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reparata sau in cazul in care a venit cu un autovehiculul, turbosuflanta se monteaza inapoi pe vehicul. Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatie turbosuflanta in Zalau in cel mai scurt timp posibil, cu garantie 12 luni.
Reparatie turbosuflanta Zalau
Reparatie turbosuflanta Zalau

Pentru mai multe detalii despre alte reparatii ale turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...