Reparatii Turbine Cluj-Napoca

Reparatie Turbina Cluj-Napoca
Reparatii Turbine Cluj-Napoca

Robnec este cel mai mare atelier de reconditionare al turbosuflantelor din Romania, cu acoperire nationala. Robnec are capacitatea sa repare turbine pentru camioane si utilaje agricole. Misiunea Robnec este clara: reparatii turbine in Cluj Napoca in 2-3 ore cu garantie 12 luni.

Robnec ofera demontare/montare turbosuflanta in aproximativ o ora pentru orice autovehicul. Acest atelier are cea mai performanta aparatura, care este capabila sa echilibreze turbosuflantele oricarui vehicul indiferent de dimensiunile acestuia. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, este important ca un diagnostic sa fie efectuat.

Reparatii turbine Cluj Napoca
Reparatii turbine Cluj Napoca

Dar ce este o turbosuflanta? Turbosuflanta este o componenta esentiala a vehiculului care se afla in proximitatea motorului. Din punct de vedere al importantei, daca turbosuflanta se defecteaza, masina nu mai este capabila sa „traga” cu aceeasi putere. Scopul acestei componente este de a eficientiza motorul si de a reduce consumul. Din acest motiv, tot mai multi furnizori au apelat la producerea vehiculelor ce au o turbosuflanta in dotare, atat cele care functioneaza pe diesel cat si pe benzina.

Reparatii turbine Cluj Napoca

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, urmatorii pasi de lucru trebuie respectati cu strictete. Turbosuflanta este compusa din urmatoarele componente: ax, corp, compresor, galerie, kit de reparatii si in anumite situatii geometrie variabila si vacuum. Pasii de lucru sunt:

  1. O verificare in amanunt este efectuata la exteriorul corpului, dar si a galeriei turbosuflantei. Acestea pot fi grav avariate, iar urmele de ulei pot indica ca turbosuflanta este crapata.
  2. Jocul axial este al doilea indice ce poate sugera faptul ca axul turbosuflantei s-a invartit in gol. Axul este „inima” turbinei.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbosuflantei pe componente. Ulterior, piesele avariate sunt inlocuite cu piese noi, de calitate superioara furnizate de catre Robnec. In acest sens, diagnosticul este pus cu exactitate, iar clientului i se comunica un pret, dar si cauza care a generat uzura.
  4. Noul miez al turbosuflantei este asamblat, iar acest lucru indica ca urmeaza echilibrarea turbinei. Aceasta este efectuata, doar atunci cand miezul este pozitionat corespunzator pe bancul de echilibrare.
  5. Echilibrarea este efectuata numai atunci cand rezultatul graficului testulu indica faptul ca parametrii testului sunt intre 0 si 1.
  6. Ultimul pas consta in asamblarea miezului impreuna cu galeria acestuia. Clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta, iar acesta primeste 12 luni garantie.
Reparatii turbine Cluj Napoca
Reparatii turbine Cluj Napoca

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Cluj Napoca in 2-3 ore cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de turbinele reparate la Robnec, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...