Reparatii Turbine Constanta

Reparatii Turbine Constanta
Reparatii Turbine Constanta

Robnec este atelierul cu cea mai mare vechime Romania specializat in reconditionarea turbosuflantelor pentru orice vehicul inclusiv utilaje agricole si camioane. Misiunea Robnec este intotdeauna urmatoarea: reparatii turbine in Constanta in 2-3 ore, cu garantie 12 luni.

Robnec ofera cele mai bune preturi de pe piata in ceea ce priveste pretul reconditionare turbosuflantei, avand un stoc generos de piese. Din acest motiv, Robnec reuseste sa faca orice reparatie in cel mai scurt timp posibil. Turbosuflanta este o componenta ce este creata sa functioneze optim pana la 150.000 de kilometri. Dupa acest prag, reconditionarea turbinei este un proces prin care orice client trece.

Turbosuflanta functioneaza pe baza presiunii de ulei. In momentul in care acesta nu este schimbat la recomandarea reprezentatilor, impuritati pot aparea la nivelul axului. Componentele unei turbosuflante sunt: ax, corp, compresor, kit de reparatii, galerie si in anumite cazuri geometrie variabila si vacuum. Din acest componente, axul este „inima” turbosuflantei. Fara aceasta, o turbosuflanta nu poate functiona. Totodata, reconditionarea turbinei nu poate fi efectuata pe autovehicul.

Reparatii turbine Constanta
Reparatii turbine Constanta

Astfel, Robnec ofera serviciul de demontare/montare a turbosuflantei. Aceasta procedura dureaza o ora, iar ulterior turbosuflanta este trimisa la specialistii Robnec. Pentru ca reparatia sa fie efectuata cu succes, urmatorii pasi de lucru trebuie urmati:

Reparatii turbine Constanta

  1. Turbosuflanta poate avea urme de ulei la exteriorul acesteia, iar din acest motiv trebuie efectuata o verificare la nivelul corpului, dar si a galeriei.
  2. Turbina este verificata de joc axial, care poate indica o avarie mai accentuata a componentelor din interiorul turbosuflantei.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea pe componente a turbosuflantei. Fiecare piesa este analizata in detaliu, iar procesul de constatare se incheie aici. Fiecare componenta uzata este inlocuita cu piese noi de inalta calitate furnizate de distribuitorii Robnec.
  4. Noul miez al turbosuflantei este asamblat din componentele noi introduse, iar acest miez este pozitionat pe bancul tester. Echilibrarea este efectuata numai atunci cand miezul functioneaza la parametrii optimi, rezultatul graficului fiind intre parametrii 0 si 1.
  5. Componentele exterioare ale miezului impreuna cu miezul se asambleaza impreuna, iar turbosuflanta este montata inapoi pe vehiculul clientului. In acest moment, acesta primeste 12 luni, iar reconditionarea turbinei este finalizata.
Reparatii turbine Constanta
Reparatii turbine Constanta

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Constanta in 2-3 ore cu garantie 12 luni pentru client. Pentru mai multe detalii legate de turbinele reparate in atelierul Robnec, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...