Reparatii Turbine Craiova

Reparatii Turbine Craiova
Reparatii Turbine Craiova

Atelierul Robnec este responsabil pentru reconditionarea turbosuflantelor pentru orice vehicul. Robnec ofera cele mai mici preturi, dar calitate superioara. Misiunea Robnec este clara: reparatii turbine in Craiova in 2-3 ore, iar clientul primeste la finalul procedurii, 12 luni garantie.

Totodata, reconditionarea turbinei se poate efectua numai atunci cand turbosuflanta se demonteaza de pe masina. Robnec ofera demontare/montare a turbosuflantei in aproximativ o ora. Astfel, toata procedura poate fi efectuata la atelierul Robnec. Robnec garanteaza calitatea serviciilor deoarece are cea mai buna aparatura disponibila pe piata. Aparatura Robnec este capabila sa echilibreze orice turbosuflanta indiferent de dificultatea acestuia.

Dar ce este o turbosuflanta? Turbosuflanta este o componenta esentiala a autovehiculului care se afla in proximitatea motorului. Turbina are rolul de a eficientiza motorul, iar consumul este redus semnificativ. Astfel, aceasta componenta se regaseste din ce in ce mai mult atat pe masinile care functioneaza pe benzina, dar si pe cele care functioneaza pe diesel. Reconditionarea turbinei nu se poate face pe vehicul!

Reparatii turbine Craiova
Reparatii turbine Craiova

Reparatii turbine Craiova

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, urmatorii pasi de lucru trebuie urmati cu exactitate, in aceasta ordine:

  1. Turbosuflanta este verificata in detaliu la suprafata exterioara, adica la nivelul corpului si a galeriei.
  2. Inima turbinei se regaseste in ax. Astfel, axul este verificat prin rotirea acestuia in amandoua directiile pentru a vedea daca exista un „joc axial”. Aceasta este o prima indicatie a nivelului uzurii.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea completa a turbinei. In acest pas de lucru, constatarea este efectuata, iar clientului i se comunica pretul, dar si gravitatea operatiunii.
  4. Toate componentele turbinei care sunt defecte sunt inlocuite cu piese noi de calitate superioara furnizate de atelierul Robnec. Astfel, un nou miez al turbosuflantei este asamblat, iar acesta este pregatit pentru echilibrare.
  5. Echilibrarea este efectuata, pozitionand noul miez pe dispozitivul de echilibrare. Dispozitivul atesta echilibrarea si in final reconditionarea turbinei printr-un grafic al testului in care parametrii sunt intre 0 si 1.
  6. Ultimul pas din reconditionarea turbinei consta in asamblarea componentelor externe ale turbinei impreuna cu miezul nou format. Astfel, procesul se incheie, iar turbosuflanta este montata inapoi pe vehicul. Clientul primeste 12 luni pentru turbina reconditionata.
Reparatii turbine Craiova
Reparatii turbine Craiova

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Craiova in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de reconditionarile turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...