Reparatii Turbine Deva

Reparatii Turbine Deva
Reparatii Turbine Deva

Atelierul Robnec este cel mai de prestigiu service specializat pe reconditionarea turbosuflantelor. Misiunea Robnec este intotdeauna aceeasi: reparatii turbine in Deva in 2-3 ore, oferind clientului garantie 12 luni. Robnec garanteaza cele mai mici preturi, dar si calitate superioara a serviciilor deoarece este dotat cu cea mai performanta aparatura. Aceasta aparatura este capabila sa reconditioneze orice turbosuflanta indiferent de dimensiunile acesteia, inclusiv utilaje agricole si camioane.

Ce este turbosuflanta? Turbina autovehiculului este ca „inima” acestuia. Aceasta ii ofera vehiculului o putere marita, dar si un consum redus. Acest lucru i-a determinat pe mai multi clienti sa vireze catre autovehiculele cu turbosuflanta. Astfel, producatorii au virat catre masini cu turbosuflante atat pe benzina, dar si pe diesel.

Atelierul Robnec ofera un serviciu complet. Serviciu complet inseamna ca clientul poate veni cu autovehiculul la atelierul Robnec, unde acesta isi poate demonta si monta turbosuflanta. Demontarea turbosuflantei se face de catre mecanicul Robnec in aproximativ o ora, iar ulterior reconditionarea turbinei continua prin pozitionarea turbinei pe bancul de reparatie.

Reparatii turbine Deva
Reparatii turbine Deva

Reparatii turbine Deva

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, in primul rand trebuie pus un diagnostic. Acest proces se poate face doar daca pasii de lucru sunt urmati cu strictete. Pasii de lucru sunt:

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior de urme evidente de ulei. Corpul si galeria sunt verificate.
  2. Turbina este verificata din punct de vedere al jocului axial. Jocul axial este atunci cand axul nu este stabil, iar acesta s-a rotit fara a avea ulei, distrugand peretii corpului.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbinei in componentele acesteia. Fiecare element este verificat, iar in aceasta etapa, diagnosticul poate fi pus cu exactitate. Ulterior, piesele noi sunt introduse, iar piesele uzate sunt inlocuite. Astfel, un nou miez al turbosuflantei este compus.
  4. Miezul nou este pozitionat pe bancul tester, iar acest dispozitiv are rolul de a atesta echilibrarea turbosuflantei. Certificatul de echilibrare arata ca rezultatul graficului este intre 0 si 1, acestia fiind parametrii optimi de echilibrare.
  5. Ultimul pas din procedeu costa in asamblarea miezului impreuna cu galeria, iar clientul este solicitat sa isi preia turbosuflanta. In cazul in care acesta a venit cu autovehiculul, turbosuflanta este montata inapoi pe vehicul, iar clientul primeste 12 luni garantie. Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Deva in cel mai scurt timp posibil.
Reparatii turbine Deva
Reparatii turbine Deva

Pentru mai multe detalii legate de alte reconditionari ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...