Reparatii Turbine Drobeta-Turnu Severin

Reparatii Turbine Drobeta Turnu Severin
Reparatii Turbine Drobeta Turnu Severin

Robnec este cel mai mare atelier din Romania de reconditionare turbina indiferent de vehicul inclusiv camioane si utilaje agricole. De ce spunem acest lucru? Robnec are aparatura performanta de cea mai buna calitate si un stoc de piese pe masura. Misiunea Robnec: reparatii turbine in cel mai scurt timp posibil cu garantie 12 luni.

Reconditionarea turbinei la Robnec dureaza 2-3 ore, din momentul in care clientul sau turbosuflanta ajunge la Robnec. Totodata, Robnec ofera un serviciu complet. Dar ce inseamna un serviciu complet? Un serviciu complet inseamna demontarea turbosuflantei, reconditionarea turbinei, dar si montarea inapoi pe vehicul a tubinei.

Reparatii turbine Drobeta-Turnu Severin
Reparatii turbine Drobeta-Turnu Severin

Turbosuflanta functioneaza pe baza presiunii uleiului. Din acest motiv este esential ca schimbul uleiului sa fie efectuat in functie de recomandarea reprezentatilor. In general, aceste recomandari sunt la aproximativ 10.000-15.000 de kilometri. Astfel, in cazul in care clientul are grija de vehiculul sau si nu merge subturat sau prea turat, turbina autovehicului este fabricata sa nu se strice pana la 150.000 de kilometri parcursi cu vehiculul. Ulterior, daca aceasta se defecteaza, reconditionarea turbinei este efectuata la Robnec numai dupa ce urmatorii pasi de lucru sunt respectati corespunzator.

Reparatii turbine Drobeta-Turnu Severin

Pasii de lucru sunt:

  1. O constatare exterioara este efectuata la nivelul corpului, dar si la nivelul galeriei. Urmele de ulei sau lipsa materialului din componente pot sugera faptul ca avariile turbosuflantei sunt intr-adevar serioase.
  2. Turbosuflanta este verificata din punct de vedere al jocului axial. Acest lucru poate fi verificat prin rotirea axului in amandoua directiile. Daca acesta se poate roti inseamna ca aceasta componenta, „inima” turbinei trebuie inlocuita.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin punerea un diagnostic asupra cauzelor principale care au creat uzura accentuata a turbosuflantei. Tot in acest pas, clientul este anuntat de daune si i se comunica un pret final.
  4. In cazul in care clientul accepta pretul, reconditionarea turbinei continua prin inlocuirea tuturor pieselor uzate cu piese noi de la atelierul Robnec. Astfel, noul miez este asamblat, iar acesta este echilibrat pe bancul tester ce are rolul de a atesta reparatia. Aceasta echilibrare este efectuata numai atunci cand rezultatul graficului arata parametrii intre 0 si 1.
  5. Astfel, ultimul pas consta in asamblarea tuturor componentelor exterioare impreuna cu miezul. Clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta, iar acesta primeste la finalul procedeului 12 luni garantie.
Reparatii turbine Drobeta-Turnu Severin
Reparatii turbine Drobeta-Turnu Severin

Misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client. Pentru alte detalii in legatura cu reparatiile turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

You may also like...