Reparatii Turbine Focsani

Reparatii Turbine Focsani
Reparatii Turbine Focsani

Atelierul Robnec ofera reconditionare turbosuflanta pentru orice vehicul inclusiv camioane si utilaje agricole. In atelierul Robnec, clientul isi poate repara turbina in aproximativ 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Misiunea Robnec este intotdeauna aceeasi: reparatii turbine in Focsani in cel mai scurt timp posibil.

Ce este turbosuflanta? Turbosuflanta este o componenta esentiala regasita pe toate vehiculele, indiferent daca acestea functioneaza pe benzina sau pe diesel. Aceasta componenta functioneaza pe baza presiunii uleiului si este esential ca uleiul introdus in masina sa fie de mare calitate, Robnec promite preturi mici, dar calitate superioara a serviciilor. Reconditionarea turbinei nu poate fi efectuata pe autovehicul, asa ca aceasta trebuie demontata. Acest lucru se poate face la mecanicul Robnec.

Reparatii turbine Focsani
Reparatii turbine Focsani

Reparatii turbine Focsani

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, este necesar ca o constatare sa fie efectuata la nivelul turbinei. Pasii de lucru sunt urmatorii:

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior de urme proeminente de ulei, mai ales la nivelul corpului si al galeriei. Acestea pot indica uzura accentuate.
  2. Jocul axial este un alt mijloc prin care specialistii Robnec pot analiza o turbosuflanta. Axul reprezinta „inima” turbinei. Acesta este rotit in amandoua directiile, iar in asa fel, specialistii Robnec pot trage primele concluzii.
  3. Turbosuflanta este dezasamblata pe componente, iar fiecare piesa este analizata in detaliu. Ulterior, reconditionarea turbinei continua prin inlocuirea tuturor pieselor uzate cu piese noi, pentru ca noul miez sa fie format.
  4. Noul miez este format, iar acesta este pozitionat pe bancul tester pentru echilibrare. Dupa ce aceasta este efectuata, un certificat de echilibrare este creat, in care rezultatul graficului arata ca testul a fost facut in conditii optime, iar echilibrarea este efectuata cu succes.
  5. Ultimul pas din acest proces consta in asamblarea tuturor componentelor impreuna cu noul miez echilibrat al turbosuflantei. Prin acest ultim pas, reconditionarea turbinei a fost efectuata cu succes, iar clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reparata.
Reparatii turbine Focsani
Reparatii turbine Focsani

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Focsani in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de reparatia turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...