Reparatii Turbine Galati

Reparatii Turbine Galati
Reparatii Turbine Galati

Robnec ofera reconditionarea turbosuflantelor pentru orice autovehicul, indiferent de dimensiunea acestuia. Misiunea Robnec este intotdeauna aceeasi: reparatii turbine in Galati in 2-3 ore, iar clientul primeste garantie 12 luni.

Reconditionarea turbinei este un proces pe care Robnec a inceput sa il practice in anul 2005. Robnec are cea mai performanta aparatura ce se poate gasi pe piata. Astfel, avand un stoc de piese impresionant, Robnec garanteaza cele mai mici preturi, dar si o calitate superioara a serviciilor.

Doresti demontarea turbosuflantei de pe masina? Nu este nicio problema, clientul poate veni cu autovehiculul in atelierul Robnec unde turbina ii va fi demontata de catre mecanicul Robnec. Ulterior, aceasta este trimisa la specialistii Robnec in turbine. Turbosuflanta este o componenta ce functioneaza prin presiunea uleiului, iar lipsa lubrifierii chiar si pentru cateva minute, este suficienta pentru ca toate turbina sa se defecteze. Astfel, reconditionarea turbinei este un proces complex ce nu poate fi facut fara ca un diagnostic sa fie pus cu exactitate.

Urmatoarea procedura trebuie facuta pentru fiecare turbosuflanta in parte. Pasii de lucru sunt urmatorii:

Reparatii turbine Galati
Reparatii turbine Galati

Reparatii turbine Galati

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior la suprafata corpului si galeriei dupa urme proeminente de ulei.
  2. Axul turbosuflantei este verificat prin rotirea acestuia in ambele directii. Aceasta prima indicatie poate sugera starea turbosuflantei.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbinei, fiecare componenta fiind analizata in detaliu. In acest pas, diagnosticul este pus cu exactitate.
  4. Ulterior, piesele uzate care nu mai pot fi folosite sunt inlocuite cu piese noi originale, de inalta calitate, formand noul miez al turbinei.
  5. Miezul turbinei este testat pe bancul tester, care atesta reconditionarea si echilibrarea. Acest banc de echilibrare atesta calitatea serviciilor oferite de Robnec.
  6. Ultimul pas consta in asamblarea tuturor pieselor, iar ulterior turbosuflanta este montata inapoi pe vehiculul clientului, care primeste 12 luni garantie pentru turbina reparata.
Reparatii turbine Galati
Reparatii turbine Galati

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Galati in cel mai scurt timp posibil, cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de reparatiile turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...