Reparatii Turbine Giurgiu

Reparatii Turbine Giurgiu
Reparatii Turbine Giurgiu

Atelierul Robnec este specializat in reconditionarea turbosuflantelor pentru orice autovehicul, indiferent de dimensiunile acestuia. Robnec repara camioane si utilaje agricole. Acest service este specializat pe reconditionarea turbosuflantelor de peste 25 de ani, fiind primul atelier din Romania care a introdus aceasta reparatie. Misiunea Robnec: reparatii turbine in Giurgiu in 2-3 ore, cu garantie 12 luni.

Robnec are la dispozitie cea mai performanta aparatura de pe piata si un stoc de piese foarte generos in asa fel incat toate operatiuniile sa fie facute in scurt timp. Reconditionarea turbinei este un proces complex ce nu poate fi efectuat pe autovehiculul clientului. Astfel, Robnec ofera serviciul de demontare/montare al turbosuflantei.

Reparatii turbine Giurgiu
Reparatii turbine Giurgiu

Ce este o turbosuflanta? Turbosuflanta este o componenta esentiala din proximitatea motorului ce are rolul de a eficientiza procesul de functionare al masinii. Totodata, puterea motorului creste, iar consumul creste semnificativ. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, este necesar ca un diagnostic sa fie pus cu exactitate.

Reparatii turbine Giurgiu

Pasii de lucru din aceasta operatiune sunt:

  1. Turbina este verificata la exterior de urme de ulei proeminente pe corp sau la nivelul galeriei. Turbosuflanta functioneaza prin presiunea uleiului, iar daca acesta nu a fost schimbat la timp, impuritatile uleiului pot sa fie vizibile pe interior si pe exterior.
  2. Turbosuflanta este verificata de joc axial, prin rotirea acestuia in amandoua directiile. Acest lucru poate indica avarii accentuate ale turbinei.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea pe componente a turbosuflantei. Fiecare piesa este verificata in detaliu, iar in acest pas de lucru, un diagnostic poate fi pus cu exactitate.
  4. Piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi ce formeaza noul miez. Acest miez este pozitionat pe bancul tester care are rolul de a arata calitatea echilibrarii. Echilibrarea este efectuata cu succes numai atunci cand parametrii testului arata intre 0 si 1.
  5. Ultimul pas consta in asamblarea tuturor componentelor exterioare impreuna cu miezul nou al turbosuflantei. Ulterior, clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reparata, iar acesta primeste 12 luni garantie.
Reparatii turbine Giurgiu
Reparatii turbine Giurgiu

Misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Giurgiu in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client. Pentru mai multe detalii legate de reconditionarea turbinei, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...