Reparatii Turbine Hunedoara

Reparatii Turbine Hunedoara
Reparatii Turbine Hunedoara

Atelierul Robnec este responsabil pentru reconditionarea turbosuflantelor pentru orice vehicul, inclusiv camioane si utilaje agricole. Service-urile care reconditioneaza turbosuflante in general nu au aparatura de inalta calitate. Totusi, Robnec a fost primul atelier din Romania care a venit cu tehnologie de ultima generatie ce vizeaza echilibrarea turbosuflantelor. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatii turbine in Hunedoara in 2-3 ore, cu garantie 12 luni.

Robnec are la dispozitie un stoc mare de piese, iar din acest motiv, orice reparatie poate fi facuta foarte repede. Reconditionarea turbinei este un proces complex, ce este efectuat de catre specialistii Robnec. In primul rand, clientul poate veni cu autovehiculul la atelier, iar turbina acestuia este demontata de pe vehicul. Ulterior, ea este pozitionata pe bancul de reconditionare.

Reparatii turbine Hunedoara
Reparatii turbine Hunedoara

Turbosuflanta, o componenta esentiala din masina funtioneaza pe baza presiunii uleiului. In momentul cand aceasta nu primeste ulei de buna calitate, incep sa apara impuritati la nivelul componentelor esentiale. In ziua de azi, turbosuflantele sunt folosite atat la autovehicule care functioneaza pe baza de benzina, dar si diesel.

Reparatii turbine Hunedoara

Astfel, pentru ca procesul de reconditionare sa fie efectuat cu succes, trebuie pus un diagnostic cu exactitate, iar anumiti pasi de lucru sunt urmati cu atentie sporita.

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior de urme de ulei sau de fisuri, in principal la suprafata corpului, dar si a galeriei.
  2. Axul este verificat prin rotirea acestuia in amandoua directiile pentru a observa daca turbosuflanta este grav avariata.
  3. Ulterior, reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea completa a turbosuflantei. Fiecare componenta este verificata in detaliu, axul fiind „inima” turbinei. Dupa ce acest pas este efectuat, un diagnostic poate fi pus cu exactitate.
  4. Noul miez al turbosuflantei este format numai dupa ce toate componentele uzate au fost inlocuite cu piese noi. Acest miez trebuie echilibrat pe bancul de echilibrare. Specialistul Robnec se asigura ca echilibrarea este efectuata corespunzator numai atunci cand graficul testului arata ca parametrii acestuia sunt intre 0 si 1.
  5. Astfel, miezul impreuna cu restul componentele exterioare sunt asamblare impreuna, iar clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reparata, primind garantie 12 luni pentru operatiune.
Reparatii turbine Hunedoara
Reparatii turbine Hunedoara

Misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Hunedoara in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client. Pentru mai multe detalii legate de reparatiile turbosuflantelor, accesati si urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...