Reparatii Turbine Iasi

Reparatii Turbine Iasi
Reparatii Turbine Iasi

Atelierul Robnec reconditioneaza turbosuflante de peste 25 de ani, fiind primul atelier din Romania din domeniu. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatii turbine in Iasi in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Robnec are aparatura de cea mai inalta calitate, cu doua testere ce atesta echilibrarea turbosuflantei.

Ce este o turbosuflanta. Turbosuflanta este o piesa esentiala din componenta autovehiculelor deoarece are rolul de a eficientiza motorul, dar si de a reduce consumul drastic al vehiculului. Aceasta componenta este regasita atat la masinile pe benzina, dar si la masinile diesel. Incepand cu anii 2010, producatorii de masini au realizat importanta acestei piese, asa ca au introdus-o si pe masinile care functioneaza pe benzina. Reconditionarea turbinei se face la cel mai mic pret, dar calitatea este superioara.

De ce sa alegi Robnec? Robnec este un atelier de prestigiu care ofera demontare/montare a turbosuflantei, iar reconditionarea turbinei se face in aproximativ 2-3 ore. Atelierul Robnec este echipat cu un stoc de piese pentru orice autovehicul, inclusiv camioane si utilaje agricole.

Reparatii turbine Iasi
Reparatii turbine Iasi

Reparatii turbine Iasi

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie realizata, exista anumiti pasi de lucru ce trebuie urmati:

  1. Un diagnostic trebuie pus cu exactitate inainte de a incepe toata operatiune de reparatie. Pentru a face acest lucru, turbina este verificata la exterior de urme de ulei la nivelul corpului, dar si a galeriei.
  2. Jocul axial poate fi usor verificat de catre specialistii Robnec rotind de ax, iar acesta poate indica uzura accentuata a turbosuflantei.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbinei. Fiecare componenta este verificata, iar piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi originale de calitate superioara. Ulterior, noul miez este asamblat.
  4. Miezul este pozitionat pe bancul tester, iar dispozitivul atesta reconditionarea turbinei in momentul in care turbosuflanta este echilibrata la parametrii optimi.
  5. Tot procesul se incheie prin asamblarea galeriei cu noul miez al turbosuflantei. In acest caz, clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflante sau turbina este montata inapoi pe autovehiculul sau.
Reparatii turbine Iasi
Reparatii turbine Iasi

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Iasi in cel mai scurt timp posibil cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...