Reparatii Turbine Oradea

Reparatii Turbine Oradea
Reparatii Turbine Oradea

Reconditionarea turbinei este unul dintre cele mai intense procedee. Multi dintre soferi se confrunta cu probleme la nivelul turbosuflantei. Fumul negru sau eficienta scazuta a motorului sunt doua semne care arata importanta acestei piese in autovehicule. Misiunea Robnec este clara: reparatii turbine in Oradea pentru orice autovehicul in 2-3 ore. La finalul procesului, clientul primeste 12 luni garantie.

Reconditionarea turbinei poate fi facuta numai dupa ce un diagnostic este facut cu exactitate. Turbosuflanta nu se poate repara pe autovehicul, dar Robnec ofera un serviciu complet, oferind demontare/montare. Ulterior, dupa ce turbosuflanta este demontata de pe autovehicul, aceasta este pozitionat pe bancul de lucru, iar reconditionarea turbinei incepe din acest moment. Pentru ca tot procesul sa fie corespunzator, este esential ca pasii de lucru sa fie urmati.

Reparatii turbine Oradea

Printre componentele turbosuflantei, axul este cel mai important, fiind „inima” turbosuflantei. Aceasta componenta se roteste pana la 160.000 de rotatii pe minut, iar in momentul in care acesta nu primeste ulei, el se invarte in gol. In acest caz, toate componentele de pe interiorul turbosuflantei cedeaza. Alte componente ale turbinei sunt: compresor, corp, kit de reparatii, galerie, iar in anumite cazuri geometrie variabila si vacuum. Reconditionarea turbinei se poate face dupa urmatorii pasi.

Reparatii turbine Oradea
Reparatii turbine Oradea

Pasii de lucru sunt:

  1. Uleiului poate fi descoperit la suprafata turbosuflantei. De aceea, corpul si galeria sunt componentele verificate la exteriorul turbinei.
  2. Jocul axial este un indice important care ii face pe specialistii Robnec sa realizeze ce a cauzat avaria
  3. Turbosuflanta se demonteaza, iar componentele acesteia sunt analizate in detaliu. Ulterior, piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi originale de la furnizorii acreditati Robnec.
  4. Urmatorul pas din reconditionarea turbinei costa in noul miez al turbinei care este echilibrat pe bancul tester. Aceasta procedura este dificila deoarece pozitionarea turbosuflantei poate fi mai intensa la anumite turbine de dimensiuni mai mari.
  5. Astfel, turbosuflanta se asambleaza impreuna cu galeria, iar clientul este solicitat sa isi recupereze turbosuflanta. Misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Oradea.
Reparatii turbine Oradea
Reparatii turbine Oradea

Pentru mai multe detalii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...