Reparatii Turbine Piatra Neamt

Reparatii Turbine Piatra Neamt
Reparatii Turbine Piatra Neamt

Robnec ofera cel mai mic pret la reparatia turbosuflantelor pentru orice vehicul inclusiv camioane si utilaje agricole. Misiunea Robnec este aceeasi intotdeauna: reparatii turbine in Piatra Neamt in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru orice client.

Din punct de vedere al calitatii serviciilor, Robnec are in dotare aparatura de cea mai inalta calitate. Totodata, Robnec ofera demontare/montare a turbosuflantelor pentru orice vehicul in aproximativ 1 ora. In acest fel, clientul are parte de un serviciu complet: demontarea turbosuflantei de pe vehicul, reconditionarea turbinei si montarea turbosuflnatei inapoi pe vehicul.

Reparatii turbine Piatra Neamt
Reparatii turbine Piatra Neamt

Turbosuflanta este o componenta ce este formata din urmatoarele componente: ax, corp, compresor, kit de reparatii si galerie. Turbosuflantele de regula in ultimii ani au actuator, geometrie variabila si vacuum. Aceste sisteme aditionale ajuta la eficientizarea turbosuflantei, dar si reduce consumul sesizabil.

Reparatii turbine Piatra Neamt

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie finalizata, pasii de lucru de mai jos trebuie respectati, iar ordinea lor este esentiala pentru ca procesul sa fie finalizat cu succes. Pasii de lucru sunt:

  1. Turbosuflanta este verificata la exteriorul acesteia, la suprafata corpului, dar si a galeriei. La aceste componente, urmele de ulei sau leziunile indica lipsa corespunzatoare a lubrifierii uleiului.
  2. Turbina este verificata de joc axial. Jocul axial este alta problema care sugereaza lipsa uleiului din interiorul turbosuflantei.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbinei pe bucati. In acest stadiu, fiecare componenta este analizata in detaliu, iar o constatare este efectuata. Clientului i se comunica cauzele care au generat uzura turbosuflantei, dar si un pret.
  4. Ulterior, dupa ce clientul isi da acceptul, reparatia turbinei continua prin inlocuirea tututor pieselor uzate sau grav avariate cu piese noi originale de calitate superioara furnizate de atelierul Robnec.
  5. Noul miez al turbosuflantei este trimis la echilibrarea pe bancul de echilibrare specializat in echilibrarea oricarei turbine. Astfel, miezul este echilibrat numai atunci cand certificatul de echilibrare atesta reconditionarea avand parametrii graficului intre 0 si 1.
  6. Ultimul pas consta in asamblarea turbosuflantei impreuna cu toate componentele cu care a venit.
Reparatii turbine Piatra Neamt
Reparatii turbine Piatra Neamt

Misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Piatra Neamt 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client. Mai multe detalii despre reconditionarea turbinei, pot fi vizualizate accesand urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...