Reparatii Turbine Pitesti

Reparatii Turbine Pitesti
Reparatii Turbine Pitesti

Robnec ofera reconditionarea turbosuflantelor pentru orice autovehicul indiferent de dimensiunea acestuia. Robnec ofera demontare/montare turbosuflanta pentru orice tip! Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatii turbine in Pitesti in 2-3 ore, oferind 12 luni garantie.

Turbosuflanta este o componenta esentiala care se afla in proximitatea motorului si are rolul de a genera mai multa putere, dar si de a eficientiza motorul. Totodata, consumul se reduce, iar in felul acesta, tot procesul este imbunatatit. Este de mentionat faptul ca turbosuflanta are urmatoarele componente: ax, corp, compresor, kit de reparatii, galerie si in anumite cazuri geometrie variabila cu vacuum. Reconditionarea turbinei este efectuata numai dupa ce turbosuflanta a fost demontata de pe masina!

Reparatii turbine Pitesti

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, exista o procedura standard ce trebuie respectata cu mare atentie:

  1. Turbosuflanta este verificata la exterior dupa urme de ulei care sugereaza avariile accentuate ale acesteia.
  2. Axul turbosuflantei este verificat de la exterior pentru a vedea daca s-a creat un „joc axial”.
  3. Turbosuflanta este descompusa pe componente, iar fiecare componenta este investigata pentru a pune un diagnostic exact. Axul reprezinta „inima” turbosuflantei, deci urmele de impuritati indica faptul ca turbosuflanta nu a fost ingrijita corespunzator.
  4. Ulterior, pentru ca reconditionarea turbinei sa continue, noul miez al turbosuflantei se formeaza prin inlocuirea pieselor uzate cu piese noi originale de inalta calitate. O imagine cu miezul poate fi vazuta in poza de mai jos.
Reparatii turbine Pitesti
Reparatii turbine Pitesti

5. Ulterior, miezul turbosuflantei este pozitionat pe bancul tester, iar acesta este responsabil pentru echilibrarea turbosuflantei. Turbina ajunge pe banc descentrata, dar prin modificarile facute de specialistii Robnec, aceasta ajunge in starea finala echilibrata.

6. Ultimul pas din reconditionarea turbinei consta in asamblarea miezului cu galeria, iar clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reconditionata. Acesta primeste 12 luni, iar misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Pitesti pentru orice autovehicul.

Deoarece turbosuflanta functioneaza prin presiunea uleiului, de cele mai multe ori cauzele care duc la avariile la nivelul turbinei sunt din lipsa lubrifierii corespunzatoare a uleiului la nivelul axului. Impuritatile cauzate de calitatea slaba a uleiului fac diferenta, iar reconditionarea turbinei este necesara.

Reparatii turbine Pitesti
Reparatii turbine Pitesti

Pentru mai multe detalii legate de reconditionarea turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...