Reparatii Turbine Ramnicu Valcea

Reparatii Turbine Ramnicu Valcea
Reparatii Turbine Ramnicu Valcea

Atelierul Robnec este cel mai mare service din Romania care se ocupa in principal de reparatiile turbosuflantelor de orice model. Robnec beneficiaza de cea mai performanta si moderna aparatura care exista pe piata din Romania. Ce inseamna acest lucru? Calitate superioara si servicii de cea mai inalta calitate, oferind certificat de echilibrare pe dispozitiv atestat RAR. Misiunea Robnec este aceeasi pentru orice turbosuflanta: reparatii turbine in Ramnicu Valcea in cel mai scurt timp.

O turbosuflanta functioneaza prin presiunea uleiului care ajunge in turbina. Din acest motiv, este esential ca schimbul uleiului sa fie efectuat la aproximativ 10.000-15.000 de kilometri in functie de recomandarile reprezentatilor. Totodata, este necesar ca clientul sa conduca masina intr-un mod adecvat, si sa nu o tureze excesiv sau in extrema cealalta, sa mearga subturat. In amandoua situatiile, condusul neglijent duce la defectiuni accentuate ale turbosuflantei, iar in acest caz, reconditionarea turbinei este esentiala. Turbosuflanta este o componenta care ajuta masina sa functioneze la capacitati crescute, cu o eficienta mai buna a motorului si un consum redus. Componentele unei turbine sunt: ax, corp, compresor, kit de reparatii, galerie si geometrie variabila (si vacuum).

In primul rand, Robnec ofera un serviciu complet. Un serviciu complet cuprinde demontare/montare a turbosuflantei pe orice tip de masina, iar ulterior turbina este analizata de specialistii Robnec. Reconditionarea turbinei se face numai dupa ce o investigatie completa este facuta, iar beneficiarului i se comunica care e costul total al reparatiei. In momentul in care acesta accepta pretul, reconditionarea turbinei poate incepe urmand o procedura standard. Astfel, reconditionarea turbinei cuprinde urmatorii pasi de lucru:

Reparatii turbine Ramnicu Valcea

Reparatii turbine Ramnicu Valcea
Reparatii turbine Ramnicu Valcea
  1. Turbosuflantei i se face o constatare la exteriorul acesteia, ceea ce inseamna ca corpul, si galeria sunt verificate de ulei. Lubrifierea uleiului este esentiala in performanta turbosuflantei.
  2. Turbosuflanta este verificata tot la exterior de joc axial. Jocul axial poate indica daune mai accentuate la nivelul turbinei.
  3. Ulterior, reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbosuflantei, iar diagnosticul poate fi pus cu certitudine. Fiecare componenta al acesteia este analizat, iar anumite concluze pot fi extrase.
  4. Toate componentele uzate ale turbosuflantei sunt inlocuite cu piese noi originale, de cea mai inalta calitate de la furnizorii proprii Robnec.
  5. Dupa ce fiecare componenta a fost inlocuita, „noul miez” al turbinei este asamblat. Acesta este pozitionat pe bancul tester, iar in aceasta etapa incepe echilibrarea turbosuflantei. Acest proces poate dura mai mult timp, dar specialistii Robnec realizeaza acest lucru in cel mai scurt timp posibil in functie de dificultatea turbosuflantei.
  6. Dupa ce echilibrarea este efectuata, turbosuflanta impreuna cu galeria se asambleaza impreuna, iar clientul este asteptat sa isi ridice turbosuflanta care acum este reparata. Totodata, acesta primeste 12 luni garantie.
Reparatii turbine Ramnicu Valcea
Reparatii turbine Ramnicu Valcea

Dupa ce reconditionarea turbinei este finalizata, iar clientul isi recupereaza turbina, acestuia i se transmite ce a determinat aceasta uzura la nivelul turbosuflantei si i se transmit anumite recomandari. Astfel, misiunea Robnec s-a finalizat cu succes: reparatii turbine in Ramnicu Valcea.

Pentru mai multe informatii legate de alte reparatii ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...