Reparatii Turbine Resita

Reparatii Turbine Resita
Reparatii Turbine Resita

Robnec este cea mai veche companie din Romania specializata pe reconditionarea turbosuflantelor. De 29 de ani, misiunea Robnec este urmatoarea: reparatii turbine Resita pentru orice autovehicul in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Robnec ofera reparatia turbosuflantelor si pentru camioane si utilaje agricole.

Atelierul Robnec dispune de cea mai moderna aparatura pentru reconditionarea turbosuflantelor, dar si de piese pe stoc de la furnizorii Robnec pentru orice turbosuflanta. Totodata, la atelierul Robnec, clientii primesc un serviciu complet. Ce inseamna un serviciu complet? Clientii sunt asteptati cu autovehiculul lor pentru demontare/montare a turbosuflantei. Toata operatiune cu demontare/montare dureaza aproximativ 3 ore. Robnec promite preturi mici, dar un serviciu de calitate superioara.

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, este important sa intelegem ce este o turbina. Ce este o turbosuflanta? Turbosuflanta este o piesa esentiala in masinile din ziua de azi. Aceasta componenta este cel mai des intalnita pe masinile diesel, dar incepand cu anii 2010, producatorii au realizat importanta acestei piese. Astfel, turbina se regaseste si pe masinile pe benzina. Turbosuflanta eficientizeaza motorul, dar si reduce consumul. Din acest motiv, majoritatea clientilor aleg o masina care are turbina.

Reparatii turbine Resita
Reparatii turbine Resita

Reparatii turbine Resita

Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata cu succes, un diagnostic trebuie pus cu exactitate. Pasii de lucru ce trebuie urmati sunt urmatorii:

  1. O constatare exacta este facuta la exteriorul turbosuflantei pentru a depista eventualele urme de ulei pe la suprafata corpului, dar si pe la galerie.
  2. Jocul axial trebuie verificat tot la exteriorul turbinei, rotind de ax. Acesta poate sugera faptul ca turbosuflanta este avariata foarte grav.
  3. Reconditionarea turbinei continua prin dezasamblarea turbinei, iar fiecare componenta este verificata in detaliu. In acest pas, piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi de inalta calitate, furnizate de Robnec.
  4. Dupa ce piesele uzate au fost inlocuite cu piese noi, miezul turbinei este asamblat. Acesta este pozitionat pe bancul tester care atesta calitatea serviciilor Robnec. Echilibrarea este facuta numai atunci cand rezultatul testului arata ca graficul indica rezultatul „accepta”.
  5. Dupa ce toti pasii de mai sus sunt efectuati, miezul turbosuflantei este asamblat impreuna cu galeria acestuia. Astfel, reconditionarea turbinei se incheie, iar clientul este solicitat sa isi ridice turbina reparata.
Reparatii turbine Resita
Reparatii turbine Resita

Misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Resita pentru orice autovehicul in doar 2-3 ore, oferind clientului garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legat de alte reparatii ale turbosuflantelor, puteti accesa urmatorul link de pe site-ul Robnec:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...