Reparatii Turbine Roman

Reparatii Turbine Roman
Reparatii Turbine Roman

Robnec este cel mai mare service autorizat din Romania, specializat pe reconditionarea turbosuflantelor. Misiunea Robnec este urmatoarea: reparatii turbine in Roman pentru orice autovehicul in 2-3 ore, cu garantie 12 luni. Asta inseamna ca Robnec poate repara turbosuflantele utilajelor agricole si camioanelor.

Calitatea superioara a serviciilor Robnec este data de aparatura profesionala de care dispune atelierul Robnec. Specialistii Robnec lucreaza de peste 20 de ani in domeniu, iar acesta se poate vedea in numarul de clienti care se intorc la atelierul acesta. Reconditionarea turbinei este un proces care trebuie executat numai cu aparatura profesionala!

Turbosuflanta este folosita atat pe masinile diesel cat si pe cele pe benzina, incepand cu anii 2010. Turbina este o componenta care ajuta la eficienta motorului, dar si la scaderea consumului. Aceste avantaje clare au determinat producatorii sa creeze mai multe masini care utilizeaza turbosuflanta. Turbosuflanta are urmatoarele componente: ax, kit, compresor, corp, dar si galerie. Axul este „inima” turbinei.

Reparatii turbine Roman
Reparatii turbine Roman

Reparatii turbine Roman

Robnec ofera atat demontare cat si montare pe masina a turbosuflantei. Astfel, toti clientii care au nevoie de serviciul de reparatii turbine, pot veni cu autovehicul in atelierul nostru unde demontarea se face in cel mai scurt timp posibil. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, trebuie urmati anumiti pasi de lucru cu exactitate.

  1. Inainte ca procesul de dezasamblare sa inceapa, turbina trebuie verificata amanuntit dupa urme de ulei la exteriorul acesteia.
  2. Turbosuflanta trebuie verificata din punct de vedere al jocului axial, o indicatie clar al avariilor accentuate.
  3. Turbina este desfacuta pe bucati, iar componentele uzate sunt inlocuite cu piese noi de inalta calitate. Astfel, noul miez este pozitionat pe bancul tester, incepand procesul de echilibrare.
  4. Pentru ca reconditionarea turbinei sa fie efectuata, graficul testului de echilibrare trebuie sa aiba parametrii intre 0 si 1, altfel echilibrarea nu este efectuata corespunzator.
  5. Dupa ce toti pasii de mai sus sunt urmati, miezul turbinei este asamblat impreuna cu galeria acestuia. Astfel, clientul primeste certificat de garantie 12 luni si este solicitat sa isi ridice turbosuflanta reparata.
Reparatii turbine Roman
Reparatii turbine Roman

Misiunea Robnec se incheie aici: reparatii turbine in Roman in cel mai scurt timp posibil pentru orice turbosuflanta, cu garantie 12 luni. Pentru mai multe detalii legate de turbinele reparate de Robnec, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/turbine-reparate/

You may also like...