De ce sa nu cumperi o turbina gata reparata?

De ce s anu cumperi o turbosuflanta gata reparata?

Aceasta este o intrebare relativ usoara de raspuns. Cand cumperi o turbina gata reparata nu ai si istoria ei. Nu ai de unde sa stii cat de fortata a fost acea turbosuflanta, in ce conditii a fost exploatata si cat de multa grija a avut fostul proprietar de ea (revizii). Ar putea foarte bine sa fie intr-o conditie mai buna decat turbosuflanta ta actuala insa este un risc mare.

Multe ateliere se ocupa cu reparatii in masa pentru turbosuflante. In astfel de ateliere piese dintr-o turbosuflanta pot ajunge in alta iar asta este o mare problema. Turbosuflantele trec de la an la an prin diferite transformari din partea producatorului si de cele mai multe ori sunt detalii mici, gen o gaura noua de prindere sau un alt fitting pentru linia de lubrifiere – toate aceste detalii mici pot face montarea pe masina ta foarte dificila.

Robnec depune maximum de atentie pentru repararea turbosuflantei fiecarui client asigurandu-se ca fiecare piulita si fiecare surub se intoarce la propria turbosuflanta, gata sa functioneze perfect pe masina de pe care a fost scoasa.

You may also like...

Lasă un răspuns