In ce consta reparatia unei turbosuflante?

In ce consta reparatia unei turbosuflante?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1. In afara de faptul ca turbosuflanta va fi demontata, inspectata si reasamblata cu garnituri, segmenti si rulmenti noi mai sunt cateva operatiuni importante de intreprins pentru a fi reparata

2. Toate tolerantele trebuie masurate. Asta include segmentii, compresorul, axul rotorul si toate elementele de fixare.

3. Echilibrarea trebuie verificata si corectata. O turbosuflanta se invartie la rotatii foarte mari astfel echilibirarea este extrem de importanta pentru a evita probleme pe viitor in rulajul turbosuflantei. Turbosuflantele se echilibreaza computerizat la viteze peste norma lor de lucru pentru a asigura o echilibrare optima. O dovada a echilibrarii optime se printeaza direct din sistemul de verificare computerizat si se inmaneaza clientului o data cu garantia.

4. Toate componentele trebuie curatate – prin asta inseamna curatenie maxima – pentru a atinge precizia dorita orice detaliu este extrem de important luand in considerare dimensiunile mici ale pieselor, tolerantele foarte mici si vitezele foarte mari la care se invarte turbosuflanta.

5. Sunt adresate absolut toate problemele, pana si filetele suruburilor sunt verificate impreuna cu toate garniturile, segmentele si toate piesele in miscare. Orice piesa ce a depasit posibilitatea de a mai fi reparata se inlocuieste cu una noua.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *