Upgrade Hibrid Turbina

Atelierul Robnec este specializata in hibridizarea turbosuflantei. Astfel, aceasta este o misiune ce este efectuata cu succes de catre Robnec. Aceasta operatiune poate fi executata de catre specialistii Robnec la aproape orice vehicul care exista pe piata. Misiunea Robnec este: Upgrade Hibrid Turbina in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client la finalul operatiunii.

In primul rand, ce inseamna hibridizarea turbinei?

Hibridizarea turbinei este efectuata pentru utilizatorii care isi doresc ca performantele turbosuflantelor lor este imbunatatita ajungand sa scoata maximul din motorizarea masinii sale. Aceste turbosuflante sunt construite sa fie folosite la anumiti parametrii. Dar pentru siguranta, acestea nu sunt folosite chiar la capacitatea lor maxima.

O varianta foarte eficienta pentru ca performanta sa fie marita este hibridizarea turbinei, iar acest lucru poate fi facut la atelierul Robnec la cel mai mic pret. Acest service dispune de aparatura performanta, iar hibridizarea turbinei poate fi efectuata urmand acesti pasi.

  1. Turbosuflanta este dezasamblata, iar ulterior aceasta este analizata din punct de vedere al calitatii pieselor daca acestea pot fi inlocuite.
  2. Dupa ce constatarea este efectuata, iar diagnosticul este pus cu succes, clientul este anuntat de costurile acestei operatiuni.
  3. Ulterior, hibridizarea turbinei continua prin alezarea carcasei, pentru a face loc unui compresor marit ce este capabil sa functioneze la parametrii mariti ai turbinei. De reamintit ca turbosuflanta functioneaza prin comprimarea aerului in cilindrul motorului, iar presiunea uleiului trebuie intotdeauna tinuta sub control pentru ca fenomenul de autoaprindere sa nu se manifeste. Turbosuflanta este alcatuita din: ax, corp, compresor, kit de reparatii, galerie si capsula vacumatica.
  4. Ulterior, noul ax si kit-ul de reparatii sunt inlocuite in noul miez, iar acest nou miez este pozitionat pe aparatul de echilibrare al atelierul Robnec. Aceasta echilibrare este efectuata numai atunci cand certificatul de echilibrare arata ca turbosuflanta functioneaza intre parametrii 0 si 1. In imaginea de mai jos, se poate vedea aparatul ce este folosit pentru hibridizarea turbinei.
Upgrade Hibridizare Turbina
Upgrade Hibrid Turbina

Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: upgrade hibridizare turbina in 2-3 ore, cu garantie 12 luni pentru client. Pentru mai multe detalii legate de reparatiile turbosuflantelor, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...