Verificare turbina diesel

Atelierul Robnec este responsabil pentru verificarea turbinei diesel pentru orice vehicul inclusiv camioane si utilaje agricole. Service-ul Robnec este specializat pe turbosuflante, dar si pe alte componente ce se afla in proximitatea motorului. Misiunea Robnec: verificare turbina diesel in cel mai scurt timp, cu echilibrare pe bancul tester.

Turbosuflanta este o componenta ce se afla in proximitatea motorului, ce are rolul de a eficientiza turbina si de a reduce consumul semnificativ. Pentru a efectua o verificare turbina diesel, este necesar ca turbosuflanta sa fie in primul rand de a indeparta rezidurile de ulei de pe suprafata acestuia, dar si alte depuneri de mizerie adunata.

Verificare turbina diesel

Ulterior, acest procedeu trebuie efectuat de catre specialistii Robnec, deoarece fara echipamentul necesar, pot aparea accidente serioase in momentul indepartarii reziduurilor de pe turbosuflanta. Turbosuflanta este alcatuita din urmatoarele componente: ax, compresor, corp, geometrie variabila, kit de reparatii, galerie si partea vacuumatica. Kit-ul de reparatii este compus din: bucsi, segmenti, port-segmenti, admisie. Verificarea turbinei se face urmand cu exactitate urmatorii pasi de lucru:

  1. Turbosuflanta este verificata la nivel exterior de fisuri la nivelul galeriei si al corpului acesteia.
  2. Turbina este verificata de joc axial, prin rotirea acestuia in amandoua directiile. In cazul in care axul este in conditii optime, turbosuflanta trebuie intr-adevar desfacuta pe bucati.
  3. Ulterior, verificarea turbinei diesel a continuat prin dezasamblarea turbosuflantei pe bucati. In aceasta etapa de lucru, se poate pune cu eaxctitate un diagnostic exact. In cazul in care turbosuflanta este in conditii optime, aceasta se prinde la loc inapoi, in pozitia initiala.
  4. Ultimul pas din aceasta verificare, este crearea echilibrului din nou in turbosuflanta, iar astfel clientul este solicitat sa isi ridice turbosuflanta la finalul procedurii
Verificare turbina diesel
Verificare turbina diesel

Misiunea Robnec se incheie aici: verificare turbina diesel in cel mai scurt timp posibil, cu garantie 12 luni pentru client. Pentru mai multe detalii legate de reparatia unei turbosuflante, puteti accesa urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

You may also like...