Revizie auto periodica

Revizie Auto Periodica - Service Auto Robnec
Revizie Auto Periodica - Service Auto Robnec
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Service Auto Robnec

Efectuati revizie auto periodica la Service Auto Robnec – un service auto multimarca ce ofera servicii de inalta calitate de diagnoza computerizata si reparatii mecanice. Punem un accent special pe calitatea si garantia serviciilor oferite.

Pe langa serviciile de diagnoza si reparatie, service-ul auto Robnec detine utilaje industriale de inalta precizie pentru prelucrare mecanica a metalelor: honuire, alezare, sudura, rectificare, etc.

Cu o experienta masurata in decenii si personal calificat in multiple domenii auto, Service-ul Auto Robnec este mereu disponibil pentru a va ajuta in orice problema intampinati cu autoturismul, autoutilitara sau autocamionul dvs.

Unul din serviciile oferite este revizia auto periodica in care se verifica starea tuturor bucsilor, schimbarea filtrelor si a lichidelor (in principal al uleiului de motor).

Uleiul si filtrul de ulei – Revizie auto periodica

Uleiul este esential in functionarea normala a angrenajelor si motoarelor autovehicolelor si nu numai. Acesta reduce semnificativ frecarea dintre partile in miscare ale motorului asigurand functioarea in siguranta si longevitatea motoarelor. Ca si celelalte componente, si uleiul este supus imbatranirii si degradarii in timp; motiv pentru care este foarte important schimbul periodic al acestuia.
Intervalele de schimb ale uleiului vor varia in functie de varsta vehiculului, tipul de ulei si conditiile de conducere.

In urma cu cativa zeci de ani, cand era folosit uleiul organic, era normal sa schimbi uleiul la fiecare 5000 de km, dar in zilele noastre , cu lubrifiantii moderni, majoritatea motoarelor recomanda intervale de schimb de ulei de la 10000 la 15000 de km. Mai mult, daca motorul masinii dvs. necesita ulei de motor complet sintetic, ar putea merge pana la 20000 de km. ! Nu puteti judeca starea uleiului de motor dupa culoare, asa ca urmati programul de intretinere din fabrica pentru schimbul de ulei.

Odata cu schimbul uleiului trebuieste schimbat si filtrul de ulei, esential in indepartarea mizeriei si a particulelor nedorite din ulei. Un filtru uzat duce la:

  • Uzura prematura a motorului;
  • Un consum ridicat de combustibil;
  • O presiune scazuta a uleiului in motor;
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You may also like...