Verificare fisuri chiuloasa

Robnec este specializata in verificare fisuri pentru orice chiuloasa indiferent de dimensiunea acestuia. Astfel, misiunea Robnec este clara: verificare fisuri chiuloasa pentru autovehicule, camioane, utilaje si tractoare in cel mai scurt timp posibil. Robnec dispune de cea mai performanta aparatura, ce reuseste sa faca verificarea chiuloasei pentru orice model in 15-20 de minute.

Atelierul Robnec are in dotare un dispozitiv ce reuseste prin presiune sa identifice posibilele fisuri, iar verificarea chiuloasei poate fi efectuata. Rezervorul, complet cu capacul său, este fabricat din oțel inoxidabil și perfect izolat pentru a evita dispersarea încălzirii. Apa este încălzită de două elemente de încălzire puternice care funcționează independent și sunt controlate de un temporizator automat care include programe de încălzire pentru optimizarea și reducerea consumului de energie electrică. Această mașină poate conține capete și blocuri de până la 1340 mm lungime. Astfel, verificarea chiuloasei pentru orice vehicul poate fi efectuata.

Capul este prins pe un leagăn acționat de o unitate hidraulică care poate deplasa capete și blocuri deosebit de grele. Acest leagăn se rotește și la 360°, permițând vizibilitatea partii superioare. Chiar dacă este complet scufundat, aceasta este vizibila pentru o detectare ușoară și promptă a scurgerilor, iar astfel verificarea chiuloasei poate fi realizata.

Verificare fisuri chiuloasa
Verificare fisuri chiuloasa
Verificare fisuri chiulasa
Verificare fisuri chiulasa
Verificare chiuloasa
Verificare chiuloasa

Verificare fisuri chiuloasa

Testerul hidraulic sau bancul de testare Robnec permite detectarea rapidă și ușoară a fisurilor și fisurilor și controlul etanșeității la apă în circuitele de răcire ale chiulaselor și blocurilor motoare.

Mașina funcționează după un principiu de bază care constă în astuparea tuturor ieșirilor din circuitul de răcire a chiulasei cu ajutorul dopurilor de cauciuc și apoi injectarea de aer sub presiune în circuit. Chiulasă este apoi scufundată într-o baie de apă fierbinte și dacă conține crăpături sau fisuri, se va observa un flux de bule de aer care se ridică la suprafața băii. Robnec este responsabila pentru verificarea fisurilor de orice tip, avand cel mai mic pret, incepand de la 300 de lei pentru verificare. Dupa ce verificarea chiuloasei a fost efectuata, reparatia chiuloasei poate incepe.

Mașina a fost special concepută pentru utilizare continuă și este confortabilă și ușor de utilizat. În plus, mașina necesită o cantitate minimă de întreținere. Aceasta masinarie este complet echipată cu caracteristici de securitate încorporate de înaltă calitate. Mașina este echipată cu un încălzitor programabil care permite preîncălzirea apei zilnic. Temperatura apei este reglată prin intermediul unui termostat electronic. Verificarea chiuloasei este un proces esential din procesul de reconditionare al chiuloasei. In cazul in care fisurile sunt detectate, operatiunea devine mult mai dificila.

Brațele hidraulice mișcă leagănul care ține piesa de testat. Leaganul este deplasat vertical prin intermediul unui sistem hidraulic. Suportul se poate roti, de asemenea, la 360 de grade, ceea ce face mult mai ușor să verificați toate părțile chiulasei din orice unghi. Astfel, misiunea Robnec se incheie aici: verificare fisuri chiuloasa in cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe detalii legate de alte reparatii din cadrul lui Robnec, accesati urmatorul link:

https://www.robnec.ro/reparatii-turbosuflante/

Verificarea chiuloasei
Chiuloasa verificare
Verificarea chiuloasei
Verificare chiuloasa

You may also like...