Reparatie Turbina Volkswagen Golf 1.9 Diesel 2006 Turbina KKK

Reparatie turbina Volkswagen Golf 2006
Reparatie turbina Volkswagen Golf 2006

Atelierul de reparatii turbine ROBNEC a primit pentru Reparatie Turbina Volkswagen Golf Turbina KKK cu motorizare 1.9 diesel din anul 2006. Acesta e o turbina ce este folosita si pe turan sau alte modele de la VW, care a ajuns in service din cauza lipsei periodice a reviziei, dar si a scurgerilor de ulei.

Turbina VW Golf inainte de dezasamblare
Turbina VW Golf inainte de dezasamblare

Dupa ce s-a facut prima constatare, s-a putut observa si depunerea de ulei solidifcata de pe corp. Acest lucru inseamna ca este nevoie de o inlocuire a axului, compresorului, dar si aplicarea unui kit nou de reparatii. Pentru reconditionarea turbinei de VW, este necesar ca piesele sa fie inlocuite si asamblate intr-un miez, ce ulterior trebuie montat in turbosuflanta. Totodata, aceasta turbina este speciala, deoarece are si geometria blocata, dar care inca poate fi functionala.

Geometrie turbina blocata
Din imaginea de mai sus, se poate vizualiza ca geometria variabila este blocata. Aceasta poate fi deblocata si planata. Pentru a realiza reconditionarea turbinei de vw, nu este necesar ca geometria sa fie inlocuita.

Dupa ce miezul a fost alcatuit, acesta a fost supus bancului de tester pentru echilibrare, unde rezultatul a fost unul foarte bun. Piesele ce au fost mentionate si trebuie inlocuite pot fi vazute in fotografiile de mai sus. Pentru o reparatie turbina Volkswagen golf, certificaut de echilibrare este esential pentru a arata ca turbina functioneaza la rotatii mari.

Reparatie turbina Volkswagen Golf - Certificat Echilibrare
Reparatie turbina Volkswagen Golf – Certificat Echilibrare

Ultimul pas a constat in asamblarea turbinei ce este pregatita sa fie montata pe masina. Misiunea Robnec: Reparatie turbina Volkswagen Golf KKK – incheiata cu succes si certificat de garantie emis.

Turbina VW Golf asamblata - gata de montare
Turbina VW Golf asamblata – gata de montare

Reconditionarea turbinei de VW a fost finalizata!

Pentru mai multe detalii, ne puteti gasi si pe:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100085576094933

You may also like...