Reparatie turbosuflanta Militari Skoda Octavia 2.0 TDI 2008

Reparatie Turbina Skoda Octavia 2.0 TDI 2008
Reparatie Turbina Skoda Octavia 2.0 TDI 2008

Misiunea ROBNEC: Reparatie Turbosuflanta Militari- Astazi am primit in lucru o reparatie turbina Skoda Octavia 2.0 TDI an de fabricatie 2008. Axul turbinei prezenta joc atat axial cat si radial. Dupa desfacere am constatat faptul ca axul era topit, fiind afectata inclusiv geometria variabila, cauza fiind o defectiune a sistemului de injectie.

Pentru reparatia turbinei de skoda octavia, este necesar sa fie descoperita cu exactitatea cauza avariilor provocate la nivelul turbinei: Aceasta tip de turbina a venit cu daune severe ce au necesitat ca turbina sa fie inlocuita in intregime. Din cauza injectoarelor, axul, compresorul, dar si corpul au fost topite aproape in intregime. Aceste cauze sunt rezultatul temperaturilor care au fost ridicate, ce au topit partile esentiale ale turbosuflantei.

Pentru reparatia turbinei de Skoda octavia trebuie evidentiata urmatoarea problema. Aceasta problema aduce in prim plan inca o data importanta verificarii periodice a sistemului de injectie al masinii dvs. Am pregatit piesele ce vor fi schimbate, si anume geometria variabila, axul, roata compresoare si kitul turbinei format din bucse, port segmenti, segmenti si admisie. Dupa montarea noilor piese am procedat la echilibrarea turbinei si testarea acesteia.

Reparatie turbosuflanta Militari: Simptome

Pentru reparatia turbinei de Skoda Octavia trebuie identificate in primul rand cauzele. Cauzele ce duc la distrugerea turbosuflantei: Turbocompresorul emite in mod normal un anumit zgomot, mai puternic sau mai putin puternic. Daca zgomotul este asemanator cu cel de politie, atunci o vizita la atelierul ROBNEC este indicata. Cateva simptome pot fi: scurgere de combustibil, aer sau vacuum la nivelul circuitului de admisie a motorului sau pe intercooler. Aceasta poate fi cauzata de o deteriorare a cel putin unei roti a compresorului care nu mai face presiune.

Aceste simptome sunt: un furtun care este crapat sau deteriorat, supraboositng, potential determinat de o eroare de natura electrica. Orice tip de simptome enuntat mai sus necesita o vizita la un mecanic autorizat. Astfel, misiunea Robnec: reparatie turbosuflanta Militari a fost indeplinita cu succes!

Pentru mai multe detalii, puteti accesa si pagina de facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100085576094933


You may also like...