Category: Diagnoza EV

Atelierul Robnec este specializat in identificarea problemelor ce apar la masina dvs, fie ca aceasta este hybrid, plug-in hybrid sau full electrica. Misiunea Robnec este: diagnoza baterie EV, diagnoza masini hybrid atat pe partea electrica, dar si pe partea motorului cu combustie interna.
Rolul specialistilor Robnec este de a identifica care sunt problemele ce dau de cap clientilor si de a oferi solutii rapide si eficiente. Diagnosticarea vehiculului electric necesita expertiza. Chiar daca la masinile electrice nu trebuie efectuat schimbul de ulei, inlocuite ambreiajul, antigelul, distributia, pot in continuare aparea probleme costisitoare. Care sunt problemele care pot aparea la o masina electrica?

Diagnoza baterie EV

Printre cele mai predominante probleme la masinile electrice, se numara:
1. Operatiuni legate de mentenanta sistemelor de racire ale bateriilor.
2. Acumulatori ce necesita o verificare amanuntita prin diagnoza, dar si prin upgrade-uri constante ale software-ului
3. Degradarea bateriilor (2,5-3%) in medie pe an.
Dintre problemele mentionate mai sus, acumulatorii si bateria genereaza cele mai mari costuri. Costul atat al acumulatorilor, dar si al bateriei pot depasi cu usurinta 10.000 de euro. Din acest motiv, atelierul Robnec este specializata prin tehnologie de ultima generatie ce reuseste sa testeze capacitatea (sanatatea) bateriei. Achizitionarea unei baterii noi poate fi foarte costisitoare si din acest motiv, este recomandat ca acest test sa fie efectuat intr-un centru specializat. Diagnosticarea vehiculului electric te poate salva de costuri foarte mari!
Prin diagnosticarea bateriei, specialistii Robnec pot identifica modulele bateriei care au pierdut din eficienta. Astfel se poate identifica daca acestea pot fi salvate. Rezultatul diagnosticului poate determina daca este rentabil inlocuirea modulului pentru a creste capacitatea bateriei. Astfel, puteti salva costuri mari printr-o simpla diagnosticare. Diagnosticarea vehiculului electric are pretul de aproximativ 1000 de lei.
Atelierul Robnec realizeaza un diagnostic ce poate fi transferat atat pe telefonul mobil prin Cloud, printr-o aplicatie sau USB device. Astfel, acest “certificat constator” este dovada fizica a “sanatatii” bateriei fiecarui client. Aici se incheie misiunea Robnec: diagnoza baterie EV, in cateva ore, cu certificat constator ce atesta calitatea serviciilor Robnec.

Diagnoza baterie EV