Category: Reparatii Turbosuflante

Reparatii turbosuflante cu garantie 12 luni

Reparatii turbosuflante – serviciul principal al Robnec din anul 1994. 22 de ani de experienta in reparatii turbosuflante si reconditionari turbine.

Robnec este prima companie de reparatii de turbine auto din Romania cu zeci de mii de turbosuflante reparate si mii de clienti satisfacuti de-a lungul a peste doua decenii.

Robnec efectueaza:

– Reparatii turbosuflante automobile
– Reparatii turbosuflante camioane
– Reparatii turbosuflante autocare
– Reparatii turbosuflante utilaje mari
– Reparatii turbosuflante ambarcatiuni

Reparatia turbosuflantei nu este singurul serviciu de care beneficiezi la Robnec ci si: diagnosticare, verificare computerizata, testare in urma reparatiei, garantie de 12 luni post-reparatie.

Pentru reparatia cu succes a turbinei tale avem ca parteneri toti producatorii de turbosuflante de serie din lume. Orice piesa defecta la turbina ta va fi inlocuita cu o piesa originala noua.

Cum te asiguri ca pleci cu o turbina reconditionata corect, total functionala? O testam pe un utilaj computerizat ce o solicita cu mult peste gradul de solicitare din partea masinii tale. In urma acestei testari MRV-ul (utilajul in cauza) ne emite un bon cu toate dezechilibrele observate la nivel micronic sau ne emite o garantie de 12 luni in cazul in care turbosuflanta functioneaza perfect.

Robnec are un service si un atelier de reparatii turbosuflante de peste 1000MP. Cu noi ai garantia ca nu ai sunat la un dealer sau vreun amator ci la o echipa de profesionisti ce reconditionaza turbine de 22 de ani.

Cauti reparatii turbosuflante Brasov sau reparatii turbosuflante Cluj? Nu conteaza – trimite-ne turbosuflanta si ti-o trimitem inapoi gata reparata.

Garantam cel mai bun raport calitate-pret pentru reconditionari turbosuflante iar garantia oferita este litera de lege.”

Apeleaza cu incredere la Robnec pentru reconditionarea turbosuflantei tale!

Utilaj verificare turbosuflante

Utilaj verificare turbosuflante

Pentru  echilibrarea turbocompresoarelor autoturismelor si a camioanelor usoare am optat pentru aparatul  TURBO TEST DUO PRO care ne permite sa verificam si sa eliminam fenomenele dinamice nedorite in functionarea turbinelor si prelungirea duratei de...

In ce consta reparatia unei turbosuflante? 0

In ce consta reparatia unei turbosuflante?

1. In afara de faptul ca turbosuflanta va fi demontata, inspectata si reasamblata cu garnituri, segmenti si rulmenti noi mai sunt cateva operatiuni importante de intreprins pentru a fi reparata 2. Toate tolerantele trebuie...

0

De ce sa repari turbosuflanta?

Primim des aceasta intrebare, de ce sa repar turbosuflanta? Raspunsul este chiar simplu – turbosuflanta ta s-a defectat pentru un motiv anume si este extrem de important sa afli care este acest motiv. Cand...