Reparatii

Reparatii turbosuflante, reconditionari turbine, kit-uri de reparatii turbo

Turbosuflante

REPARATII TURBOSUFLANTE - RECONDITIONARI TURBINE

ROBNEC SRL presteaza urmatoarele servicii:

Verificarea TurboSuflantei se efectueaza pe MRV unde axul se roteste pana la 160.000 RPM. Aceasta rotatie este mult superioara fata de functionarea pe masina. Se echilibreaza impreuna cu turbina compresor si chitul de reparatie, se verifica pierderile ulei de la segmenti si purtatori de segmenti. Aceasta operatie este absolut necesara pentru fiabilitatea indelungata a turbinei. Pentru fiecare turbina se elibereaza certificatul de echilibrare cu graficul corespunzator vitezei de rotatie a axului.

Reparatia turbinei impreuna cu echilibrarea dureaza 2-3 ore.

Aceste reparatii constau in inlocuirea segmentilor de admisie si evacuare uzati, flansa de admisie, platoul si dupa caz inlocuirea axului turbinei si turbina compresor, corpul turbinei, geometria variabila, capsula vacumatica.

In situatia in care nu exista chit de reparatii se executa in cadrul societatii S.C. Robnec S.R.L. piesele care trebuiesc inlocuite cu tratament corespunzator si rectificarile necesare.

S.C. Robnec S.R.L. ofera garantie 12 luni si promptitudine in executie.

Service-ul nostru ofera servicii complete de mecanica constand in inlocuirea turbosuflantei si operatiile adiacente - schimbarea filtrelor, verificarea si curatarea circuitelor turbo, schimb ulei, diagnosticare computerizata cu verificarea valorilor si a parametrilor motorului, a pieselor electronice si electrice - debitmetru de aer, sonde de presiune si sonde de temperatura care duc la functionarea optima a motorului.

Arbori Cotiti

Arbore Cotit | Robnec.roArborii cotiti in industria de prelucrari auto sunt considerati "prelucrari speciale" datorita numeroaselor conditii de ovalitate, conicitate, paralelism (intre axa de biele si palier) a rugozitatii, a tolerantei.
In prezent ROBNEC executa toata gama de arbori cotiti de la motocicleta la bola, buldozer etc. la cele mai inalte cerinte de calitate si timp.

Citeşte mai mult...

Chiulasa

Chiulasa | Robnec.roChiulasa reprezinta o piesa foarte importanta a motorului de aceea am acordat o preocupare permanenta in ceea ce priveste dotarea cu scule si instrumente de control pentru realizarea planeitatii, a masurarii jocului dintre supapa si ghiduri, a realizarii jocului la admisie si evacuare, a depistarii fisurilor, inlocuirilor de scaune, ghiduri, supape.

Citeşte mai mult...

Bloc motor

Bloc Motor | Robnec.roAcceptăm la reparaţie blocul motor de autoturisme cât şi de camioane, reparaţie parţială sau integrală funcţie de solicitare!
În cadrul reparaţiei, recondiţionării blocului motor, executăm următoarele lucrări:

Citeşte mai mult...

Planetare

Planetare | Robnec.roReconditionarea planetarelor a fost produsul de inceput al ROBNEC, avand o tehnologie avansata care consta in inlocuirea pieselor uzate fara sudura, confectionarea de role noi cu tratament si rectificarea lalelei (role majorate).

Tamburi, Volante

Volante si Tamburi | Robnec.roROBNEC reconditioneaza toate tipurile de tamburi si volante prin strunjire sau rectificare.

Simptome volanta defecta:

  • masina trepideaza la plecarea de pe loc
  • scartait metalic
  • probleme la intrarea in viteza
  • se simt trepidatii in pedale cand masina sta pe loc

Citeşte mai mult...